Eyll06 Damla1995 anladım kuzum teşekkür ederim bilgi için valla artık şu hamılelık evresı bitsin istiyorum başıma gelmeyen olay kalmadı
Damla1995 Eyll06 benmde ayni sekilde basima gelmeyen kalmadi bide 3.hamileligim ucundede ayri ayri syler yasadim cok zorlandim. 35 haftadayz zmn gecmiyo ☹️
Daffyy Eyll06 üzüldüğümüzde salgışanan hormonlar bebeği hareketsizleştirir sevindiğimizde ise hareketlendirirmiş. 24. Haftadan sonra tepki vermeye başlıyor demişti doktorum. Tekrar böyle birşey yaşarsanız ses tonunuza dikkat etmenizi öneririm tabi bu benim görüşüm. Karanlık ve sessiz ortamda uzanmak müzik dinlemek şekerli yiyecekler bunlar günlük olarak hareket kontrolünde gerekliymiş. Doktorumun söylediklerini pylaşmak istedim. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Ben sinir krizi geçirdim defalarca bende yaşadım😊
Eyll06 Daffyy teşekkür ederim bilgin için . Ciddi anlamda artık çok daraldım dün ctesi olmasaydı eğer adliyeye kadar gidecektim o dereceyim artık
Seyma0323 Canım genelde gece hareker ederler ben 29+5 oldum ve bazen sabah hissediyorum sonra tık yok akşama kadar, şu an bol bol uyuyolar. Bak az da olsa hareket etti eğer hiç olmasaydı insan korkardi tabi