47gulcan Merhaba güzel anneler ve anne adayları 28+1 haftalığın bazen bebeğim inanılmaz sert tekmeler atıyor ve canımı bile acıtıyor sizde bunu yaşadınız mı acaba
Muzlupuding 47gulcan evet ben de 29 hafta oldum bazen ansız tekmesi korkutuyo bile hiç durmadığı anlar oluyor büyüyolar tekmelerde sıklaşıp sertleşiyor☺️☺️
Honeyballl 47gulcan benim canım daha acımıyor ama 24 Haftalığız 1 haftadır tekme attığında ya da eli ile vurduğun da ooiiiyyy diye istemsizce ses çıkartıp öne eğiliyorum 🤣 sanırım alışık olmadığım için hele aniden yaparsa ayaktaysam çok komik oluyor 😅😅🙈🙈
Hulus 47gulcan boş bulunup toplum içinde çok ah aman etmişimdir e normal buyuyor onunda bir gucu kuvveti var 😅
zumzum Evet 27 haftadayım bazen aniden gelen bir sert tekme korkutuyor Allahtan gündüz uyumuyorken denk geliyor. 😄
Rumuz123456 47gulcan 24 haftalığım benimki şimdiden başladı özellikle iki gündür çok garip hareket edip tekmeliyor eli ayağı her yerde sanki
Sadomazo860 47gulcan evet özel bölgeye inince ordan çok acıtıyor çok hareketli 3.gebeligim hiç böyle birşey yaşamamıştım maşallah aşırı sert canımı yakiyor çoğu zaman
Damy_mom 32 den selamlar birde bana sorun onu uyuyamıyorum acı çekiyorum ve benim kız da uyumuyor inadına