Emine06 Slm arkadaşlar 13 haftalik hamileyim progestan kullaniyorum 5 haftalikken biraz kanamam olmuştu doktor verdi hala devam ediyorum kulanan varmi
BuseBasderici Emine06 evet canım benimde 6 haftalıkken kanamam 13 haftalığız şu an bende hala progestan kullanıyorum
Ysn Emine06 ilk 12 hafta kullandim sonra 20.haftada kasilma olunca tekrar başladık doguma kadar kullanicaz sanirim
elifiii Emine06 hamileligimin basindan beri -bazen dozaji degiserek- kullaniyorum. Dogacagi tarihe kadar da kullanacagim sanirim.
Usakli64 Evet baslarda gunde 4 tane vajinal (4.-8.haftalar arasi) sonra 3 (9.-12.haftalar) simdilerde gunde 2 bazen 1 kullaniyorum 16. Haftadayim Allaha emanet.. Sanirim hep kullanicam
Lucky Emine06 anladım canım allah bida göstermesin. O zaman doktorunuz önlem amaçlı doğuma kadar kullandırabilir . Ben doğuma kadar kullanıcam
busraykd Ben de hamile kaldığımda kullanmaya başladım ilk 3 ay kullandım sonra bıraktırdı kanamam hiçbişeyim yoktu şimdi 27 haftalığım çok şükür 🙏🏻
Ysldmtt Kızlar günde 3 tane alıyorum sizdede ilacı içinde sersemlik yapıyomu bide aşırı baş dönmesi yoksa sadece bende mi oluyo bu durum anlamadım
Emine06 Ysldmtt evet bende de oluyor bide uyku yapiyor banada allhim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallh
HasretAcar Ben kullandım .ilk haftalardan itibaren düşük tehlikem vardı o yuzden kullanmistim suan kullanmiyorum 30. Haftada biraktim ama suan 35 haftanin içindeyim kullanmıyorum .Allah sifa versin hayirlisiyla hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin .