dlrterzioglu 280 den başlayıp, 99 ile devam edip, En son 9 a düştük…. Teke düştük hanımlaaaar, teke düştük… Sizler ne alemdesiniz? 😂
asuyalin dlrterzioglu 88 benimki 😂😂 hayırlı doğumlar şimdiden benim ikinci yavrum gelcek Allah’ın izniyle 🧿
Sumeyyeabdi dlrterzioglu bizde kızımla 69 olduk nasil hızlı geçti öyle günler haftalar❤ daha dün gibi hamileliğimi öğrendugim gün 🤲
dlrterzioglu asuyalin Aminnn Allah razı olsun 🤍 Rabbim sizlere de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin.. Gel kızım geeel gel diyorum ama gelen giden yok şuan 🤦🏻♀️🤭 Benim ilk doğumum çok heyecanlı ve mutluyum… ❤️ Bin şükür rabbime ❤️
dlrterzioglu Sumeyyeabdi Son 99 yazısını gördüğüm gün sanki dün gibi… Zaman su misali … Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah 🌼
dlrterzioglu Gulsumdamla Bende son 21 yazısını gördüğümde doktorum sen 3 5 güne doğurursun demişti bende hep öyle hissetmiştim ama kızım nazlı çıktı 😂 Allah kolaylık versin inşaAllah 🌼🥰
dlrterzioglu Ziynet4459 Bakalım nasip… Bende 20 gündür her gün doğuruyorum ama gelen giden yok 😂 Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşaAllah 🌼🥰
dlrterzioglu Evin45 Kasılma dediğiniz bebeğiniz sertleşmeleri mi.. O bende de çok arttı sanki taş kesiliyor çocuğum sürekli… Ağrılarım da var ama çok az… Allah kolaylık versin hepimize 🥰🤍
dlrterzioglu Elifharbi54 Bismillahirrahmanirrahim Allahım sen koruu 😂 Doğum için memlekete geldim kocamdan syrıyım 12 gündür hemen doğurmam lazım 😂