BernaOmer Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah tatlım 🤲🏻💙 evet korunmak iyi değil ya maalesef madem düşünülüyor nedenn korunuluyor.. korunmayla kalan da var spiralliyken de 😁şans işte bize vurmuyor o
Biz afedersiniz korunmadığımız halde bile (evleneli bir buçuk yıl oldu, birkaç ay öncesinde daha yarılamadan bu süreyi) çocuğumuzun gecikmesini korunduğumuzu sanmalarına bağladılar, halbuki ortada öyle bişey yok, atıp tuttular, mesele ; yumurtalarımın tembel olması ve afedersiniz döllenmeyi geciktirmesi.. iyi bi doktora göründün mü? Seni muayene etsin, tedavi olun, yumurtalarına tüplerine baksın, ben de hepsini yaptım şükür hepsi iyiydi🙏🏻 Doktoruma gittik işte çocuk sahibi olmak istiyoruz diye tüm testler yapılmıştı kontrol etti muayenemi yaptı ve yumurtalarımı geliştirdim önce hap kullanarak, daha sonra da çatlatma iğnesi, üç ay denedik bunu; biri kimyasal oldu, biri regl, bu ay da şükür çatlatma iğnesini gerek kalmadan gerçekleşti aşılamaya gerek kalmadı 🙏🏻 Biraz uzun oldu afedersiniz ama iyi bir doktora görün derim tüm kontrollerini yaptır ve cesur ol korkma sana söyleyeceği her şeyden 😉