Gamziss Benimde 2.gebeligim 24 yaşındayım 😇 20 aylikda bı oğlum var 15 haftaligiz henüz cinsiyetimizi ögrenemedik sağ salim dogsunlar inşallah hepimizin ki 🥰 Rabbim isteyen herkese versin çifter çifter 🌺
Ummu_gulsevinc Boncukveannsi 4 cü gebeliğim ve ilk çocuğumu 18 yaşımda kucağıma aldım emin ol bilinçli annelerden bile daha özenli ve dikkat ederek büyüttüm bunun için hiç tedirgin olma zorlanirim diye evet rahatlıktan çıkıp ciddi sorumluluk almaya basladigin için biraz zorlanıyor insan ama bebeğine bakmakta asla zorlanmıyor sun onun kokusu sesi her bir zerresi ni hissetikce yaşama sevinci doluyor insan her çocukta bu duyguyu yasiyormusuz bunu anladım her çocuk ilkmis gibi bana heyecan verdi çok şükür rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ssuna-cicek35 Boncukveannsi Bende bir bucuk yıllık evliyim geçen mart ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü bebeğim bizde hiç korunmadk ama ben psikolojikmen korkypdum okdr istedik olmadı 6 ay sonra oldu smdi 4+2 hamileyim ama kan testi bile vermedim daha
2Meyve- Boncukveannsi 18 de evlendim 19 da oğlumu kucağıma aldım . Şuan 21 yasindayim ikinciye hamileyim 13+0 . Eşim askerde. 22 yaşında ikinciyi nasip olursa kucağıma alicam . Çok şükür Rabbime . Evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu rabbim hak eden ve annelik yapabilecek olan hemcinslerime bu duyguyu taddirsin 🙏
_syma10 ilk gebeligimde bebegimi 16.haftada kaybettim. Onu kaybettigim ayin diger senesi hamile kaldim su an 2 ayligiz kanama alani gorunuyo dedi doktor ins sIkIntsz sekilde saglikla kucagimiza almak nasip olur.Rabbim buyuktur bol bol dua ediyorum🤲🏻🍀
Asellmoms Boncukveannsi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım 🙏🥰 Benim de ikinci gebeliğim 19 haftalık hamileyim kızım 28 haftalik doğdu çok buruk hamilelik ve sonrası geçirdim şuan çok rahatım cinsiyet bile net değil onu bile takmıyorum illaki öğrenirim yeterki vaktinde doğum yapayım diyorum ☺️
SuperMom3 Boncukveannsi başta bizde istemedik ( öncelik bir kaç sene yapmayalım ev araba alalım öyle çocuğumuz olsun istedik korunduğumuz halde 5 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim doğum yaptım şimdi oğlum 1 yaş 5 günlük bu süreçte evimizi aldık hamdolsun borcunu bitirdik ve ben şimdi ikinciye hamileyim çünkü mantıgımız ya bir kaç sene getirmicegiz yada iki tane üst üste getirip çocuk olayını kapatacağız işlerimize yöneleceğiz di ) şimdi 23 haftalık ikizlere gebeyim hayalimiz 2 çocuktu rabbim 3 nasip etti sağlıkla gelirler inşallah 😍😍rabbim isteyen herkese nasip etsin
seyma9188 Boncukveannsi Evlendikten sonra 4.ayda korunmayı bıraktık hamile kaldım.8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.Kaybımdan 4 ay sonra tekrar nasip etti rabbim.Şuan 25 haftalık hamileyim çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.😍🌸
Pengu Boncukveannsi biz 5 yıllık evliyiz. Yasaktı zaten evliliğin başında sivilce ilacı kullandığım için . 2 yıl bekledik . Sonra eşim annesini kaybetti ani bi şekilde psikolojik olsrak çöktü bir senede öyle geçti. Tam çocuk yapmaya karar verdik graves çıktı bir sene tedavi gördüm iyileşmedim ameliyatla tiroitlerim alındı. Sonra 3-4 ay değerlerimin normale dönmesini bekledik. Tam artık izin verildi bebek için bu seferde 10 ay olmadı . Tam umudu kestim ve bu ay son ara vericem dediğim ay hamile kaldığımı öğrendim. Çok aşırı mutlu olduk. Hala da çok mutluyuz 18 haftalık hamileyim ve sağ sağlim kucağıma almayı heyecanla bekliyorum🙏`` rabbim herkesin dualarını kabul etsn🤲
Kaderakay Boncukveannsi Kazasız belasız elinize alırsınız bu bebisinizi 🤲 bende 3. Çocuğuma hamileyim 11 haftalık olacaz yarın 😊
Meyvem Boncukveannsi Benim bu üçüncü hamileliğim 39 haftaligiz ilki ben 21 yaşındayken doğmuştu ilk göz ağrım oğluşum kızım da 23 yaşındaydım şimdi 26 yım 😊 Rabbim herkese çok kolay doğum nasip etsin bana da inşallah