Honeyballl Fatma0715 24 haftalik olduk bizde hatta 24+1 iz en son 2 hafta önce doktordaydık 455 gramdık 22. Haftamızdı su an kac kiloyuz bilmiyoruz 🤗🤗 bu ayın 17si gibi dr gitcez arkadaşlarıma çok selammn 😍🌺🧿 😅💓💓💓💓 acaba kimlerle aynı gün doğucazz 💜💕🌸🤲
Aselsmoms Fatma0715 valla canım çok arada kaldık ben Muhammed Alpay diyorum eşim Altay diyo tam karar veremedik Göktuğ ve Alptuğ da çok güzel 😍 ben çok kararsızım zor karar veriyorum🤣😍 siz düşündünüz mü canım 🥰
Aselsmoms Fatma0715 yaa adıyla yaşasın inşaAllah güzelim benim 😍 bende karan ismini beğeniyorum aşırı kararsızız 🥺
Fatma0715 Sedamete benimki küçük canım ya 21. Haftada 415 gramdı 23. Haftada 470 gram olmuş neden bilmiyorum yarın tekrar kontrolüm var inşallah almıştır 🤲🏻♥️
Sedamete Fatma0715 inşallah kuzum da ben bu kilo olayını anlayamıyorum bence sorun edilecek bişi değil diye düşünüyorum
06nurrrr Fatma0715 devlet hastaneleri söylemiyor ki kuzum ya özelde öğrenmiştim zaten gramını 🤷 meraktan çatliyorum vallahi
Fatma0715 Sedamete ne biliyim çiçeğim doktorum normal değil az kilo almış dedi balık yağı yazdı içerisinde birçok vitaminler olan ilkte bi kaybım var bu da çok korkutuyor beni
Sedamete Fatma0715 yok yok canım kilosunun az olması kayba yol açmaz zaten hiç tedirgin olma meyve ye bol bol ben meyve yiyorum arada pekmez filan ceviz badem fındık fıstık ye bol bol