poyrazin_annesi28 Meryem_79 Ben de doğruluğunu merak ediyorum son adet 28 agustos benim de 😂 5+0 gosteriyor
Dcl027 poyrazin_annesi28 poyrazin_annesi28 canım betan kaç benim de sat 28 Ağustos 4+6 gösteriyor ilk ne zaman öğrendin betan kaçtı ve hangi aralıklarda arttı çok soru sordum ama 1 ğün var aramızda benim betam perşembe günü 33 dü yarın kan vercem moralim bozuk biraz düşük diye
poyrazin_annesi28 Dcl027 Perşembe günü kan verdim 655.7 ydi beta. Kadın doğum da beta yükselsin öyle gel dedi. Yarın yine kan vericem beta kontrolü Yapicam. Moralini bozma canım yükselme olmuştur. Ben de şuan çok merak ediyorum tereddüt illa ki oluyo üzülme 🌺
Dcl027 poyrazin_annesi28 ister istemez takıyor insan canım buradakilerin yüzde 95inden düşük betam birde kimyasal gebelik geçirdiğim için çok üzülüyorum . İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini 😊 benimde betam sağlıkla artar inşallah canım
poyrazin_annesi28 Dcl027 İnşallah canım benim ikimiz için de hayırlısı olsun aklına kötü şeyler getirme dua edelim 😌🤰 Düzenli şekilde artar inşallah betalarimiz 😌🌺🌺🌺
poyrazin_annesi28 Zeynepdgn50 Perşembe günü 655.7 ydi canım. Pazartesi yine kan vericem. Daha doktora gidip kese görmedim. Sen gördün mü keseyi senin kaçtı beta
Zeynepdgn50 poyrazin_annesi28 benim 2 gün önce betam 36 çıktı bugün betam 152 çıktı kuzu geç döllenme sanırım ama değerim yükseliyor. O zaman ben 1 hafta sonra felan gideyim kese görmeye
poyrazin_annesi28 Zeynepdgn50 Henüz acemiyiz bu konularda 😂😌 Ben de kadın doğuma sordum da 1 hafta geçince gel dedi Çarşamba gidicem inşallah 😌 Hayırlı olsun canım
Zeynepdgn50 poyrazin_annesi28 teşekkürler kuzucum sana da hayırlı olsun ayne ilk gebelik yaa acemiyiz ☺️ Bir de heyecanlıyız