Birgul Asatin1Tanesi benim ilk bi eşofmanıma kadar ıslanmıştı otururken böyle bi an da, sonra iç çamaşırımı değiştim baktım yine ıslanıyo. Devam etme şekilde geliyosa suyunuz oluyo büyük ihtimalle. Zaten bazı kişilerin böyle birden geliyomuş baya bi anlamıcak gibi değil yani☺️
enakcs Asatin1Tanesi bende bekleyim burada günde iki üç kere iç çamaşırım ıslanıyor kaçırıyor muyum suyum mu anlamıyorum ama kokusuz, bide çok az beyaz akıntım da oluyor ama oda su gibi bazen belli bile olmuyor
Hilal-95 Asatin1Tanesi ben yağıma yattığım an bi an karnımda bişeyi patladı resmen cidden anladım karnımda kesem patladı pat diye ayağa kalkdığım an bi anda bacaklarımdan sular akmaya basladı benım suyu. Cok geldi herkesde aynı olurmu bılmıyorum 🤣
-Keriman- Hani regl olduğumuzda hissederiz ya az ılık bi şey akar bende öyle oldu kaçırdım sandım lavaboya gittim birden şırıl şırıl gelmeye başladı ve öyle birden de gelip bitmedi doğum anına kadar su geldi sıvı bitmedi🙈
yamacalimoms gkbyza 34+0 benimde aynı sorun oluyo terliyomuyum kaçırdım mi bilmiyorum sürekli ıslaklık var kilodumda hastanede turnusol testi yaptılar bişey çıkmadı suyun olsa anlarsın dedi ebe bana, yani az da gelse her yeri ıslatır diyo ve devamlı olurmuş o
gkbyza yamacalimoms yaa bana turnusol testi yapmadılar alttan muayene etti açıklığın yok dedi ama geçen gün böyle küt diye bir ses çıktı karnımda sanki damar damar üstüne binmiş gibi bişey hissettim bebeğin kemikleri olamaz daha onun ne kadar sert olabilir ki diye düşündüm.. o günden beri sürekli bi ıslaklık var bi tatlı kaşığı falan.. sızıntı şeklinde mi bilemiyorum ya eczaneden turnusol kağıdı alıcam en sonunda
13-rayne-06 yamacalimoms bugün benim çamaşırımda da ıslaklık vardı turnusol koydular biraz yürüdüm suyum sızıyormuş suan hastanede yatış verildi bebişi bekliyorum şüpheniz varsa doktorunuza danışın 🙏🏽☺️
enakcs gkbyza bende alacağım bugün benimki biraz daha fazla geliyor sizden iç çamaşırımı değiştirir değiştirmez gelmiyor ama iki saatte bir levabo çıkıyorum ıslak oluyor o çift kat olan yer tamamen ve pijamaya da geçmiş oluyor ceviz kadar
yamacalimoms 13-rayne-06 kaç haftalıksiniz geçen yaptılar biseh çıkmadı bugün kendimde yaptım rengi mavi olmadı yani şu değil demekki
13-rayne-06 yamacalimoms çamaşırım ıslanmıştır doktora gittiğimde turlusol ped kağıt adını tam bilmiyorum onu koymamı istedi renk değiştiriyormuş. Çok teşekkür ederim bu arada canım benim 🤍