Yonca_trk Yeni öğrendim çok ağrıyor falan dediler ilk gebelik bilmiyorum gerçekten çokmu ağrıyor kaç dakika sürüyor ağrısı 🥺
girl_boy_annesi Yonca_trk yok be bende en çok ondan korkmuştum 2. Doğum diyenler vardı doktor çektiği gibi çıktı sadece biraz ıkın dedi direk çıktı 0 acı
Asil_hatun Yonca_trk hissetmiyorsun bile zaten bebek çıktığı an rahatliyorsun onuda zaten rahim kendi atıyor acıyı bırak hissetmiyorsun bile
Yonca_trk Adamiranin__annesi bir videoda denk geldim sosyal medyada öldüm ağrısından falan yazmışlar doğum sancısından kötüymüş baya korktum😕
PapatiA Adamiranin__annesi girl_boy_annesi Anonymousmom Asil_hatun 40haftalığım ağrı açılma yok pazartesi yatış var normal ıstersek ıse sunı vercek yoksa sezeryan ıstersek alcak aşırı kararsızım
Yonca_trk 1erkekkannesiiii doğumdan daha zor olduğunu söylediler baya korktum doğumdan da zorsa artık düşünemiyorum dedim 😀
UmmNasuh Yonca_trk benimde arkadaşım çok ağrıdığını söyledi doğurana kadar hiç bağırmamış ama plasentayı çıkarırken çok bağırmış
hayirlisi06 PapatiA bende salı 40 im cumartesi doğum şeklini tekrar konuşuruz dedi biraz daha bekleyin bir sıkıntınız yoksa
PapatiA Mervedemirctn eyvah ben çatıda heycanlanınca acıdı ve sunıde gelıp gelıp bakıyorlarmış o yüzden korktum napıcaz