Zeynep29 Arkadaşlar bebek dolabı bakıyorum karar veremedim var mı aldığınız dolaplar resim atabilirsiniz yada öneriniz yardımcı olursanız sevinirim 💕
Rumuz123456 Zeynep29 ben set olarak aldım ama tek dolap istiyorsan trendyoldan tabi mobilyaya bakabilirsin burda çok gördüm herkes ordan almış Koçtaşta falan da satılıyormuş
irem-1999-54 Zeynep29 bu attim sekilde yaptirdim kendi istedigim gibi cizdirip buyuk istedim ben hazirlari cok pahaliydi boyle daha uyguna geldi
bukett1 Ben ikeadan brimnes 3 kapılı dolap aldım fiyatıda gayet uygun kurulumunu kendim yaptım yoksa ekstra para istiyorlar kurulum ve nakliye için ve 15 gün sürüyor. İsterseniz ikea brimnes 3 kapılı dolap yazarak internette aratabilirsiniz
Aksakal1907 @Zeynep29 geçtiğimiz perşembe a101e geldi 4 kapaklı çekmeceli dolap fiyatı da 550 liraydı biz onu aldık çünkü yatak odasında yerimiz yok dolap için evimiz dubleks olduğu içinde alt katta sadece salon var üst kata in çık olmasın diye o dolabın ebatları da yatak odasında küçük bı boşluğa denk geldi yani isterseniz ona da bakabilirsiniz ama dediğim gibi küçük onun boyutu
Aksakal1907 @Zeynep29 ben satışa girmeden bir gün önce yani Çarşamba günü gittim a101e gelmedi dediler 5 tane filan dolaştım sonunda bir tane bulabildim sizde inşallah bulabilirsiniz 🤲
Tugcecanan Zeynep29 ikeadan kiler dolabı tasarlayıp almıştık evlenirken. Şimdi de içine ekstra aparatlar alıp çocuk dolabına çevirdik. Diğer dolaplardan daha uyguna geliyor ve daha kullanışlı içini istediğiniz gibi ekle çıkar yapabiliyorsunuz
Zeynep29 Tugcecanan evet İKEA’nın ürünlerini cok önerdiler bende bi tane buldum çok teşekkür ederim nasipse insallah ☺️