Askk MomBse Anladım canım bilgin için çok teşekkür ederim bende iyi diye duydum orayı özel hoca olark cem hoca iyi diye duydum Normalde ben yenimahalle devlet hastanesine gdyrm ordan çok memnunum herkez ilk doğumu almıyo dedigi için tıpı istiyom bakalım hayırlısı
Pelinzade MomBse Cem hocayı bende çok duydum muayenesi 350 tl di Doğuma be kadar alır söylemediler sizin bilginiz var mı ne kadar istiyor
Milemninbir Pelinzade peki doktorunuz kim sizin birde hastanede isteğe bağlı sezaryen yapılıyor mu bilginiz var mı acaba
Pelinzade Milemninbir 120 tl doktorlar var yeni hasta kabul etmiyorlar Esra hanımı çok istedim olmadı bir doktorum yok artık şansa Doğum ekibi iyi çıkar iyi insanlara denk geliyim diye dua ediyorum
MomBse Pelinzade hiç bir fikrim yok canım Doğum fiyatı hakkında sadece orada bulunduğu zaman girdiğini biliyorum ücretli mi değil mi bilmiyorum ama
_Tugce_ Maviii evet oda fiyatlari cok uygun . Onceden ayirma sansin yok diye biliyorm. Tabi torpil / araci bulabilirsen ne ala heryerinde oldugu gibi ordada halederler:)
Maviii _Tugce_ ahahah, tabi ki canım orası ayrı ama torpilde yok 😂😂 hani erkenden ayrılıyorsa bilelimde ona göre ayırtalım diyecektim kuzum sağ ol 😊
_Tugce_ Pelinzade hep drlar kotu olarak biliniyor . bazi hastalar cileden cikariyor drlari onuda gozardi etmemek lazim .