Senanurcakmakk Kızlar aranizda kullanan varmi ? Beni çok kötü yaptı lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız
AngeL- Senanurcakmakk bende yeni kullanmaya başladım arada nefesim darlanıyo muhtemelen çarpıntı oluyo ve içtikten sonra yanaklarım pembeleşiyor bi sersemlik çöküyor 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Size ne için verilmişti? Kaç haftalıksınız bu arada
Gizem1994 Senanurcakmakk merhaba gecmıs olsun bende kullanıyorum 34 haftalığım kasılmam oluyordu sürekli zaten erken doğum riskim var o yüzden kullanıyorum en azından daha iyi geldi ama tabi tansiyon dusuklulu nefes darlığı falan yapıyor aldığım ilk bi saat basım dönüyor falan değişik oluyorum doktorum normal olduğunu söyledim bu yüzden bebeği 36 hafta olunca alıcak Allah nasip ederse 🤲🏻 Sizin nasıl kaç haftalık hangi sebebten ilacı kullanıyorsunuz
zeynepikra_61 Senanurcakmakk Dun gece hastanede verildi sadece yanaklarım da kızarma ve ateş basması oldu onun harici midemi biraz yaktı bu geceden kullanmaya başlayacağım baş ağrısı yaparsa parol icmemi soyledi doktorum birde midemi yakmasın diye mide koruyucu verdi 👍🏻 dün gece o haplar sayesinde karnım birazda olsa yumuşadı rahatça uyuyabildim 🙏🏻
Minigim38 Walla karnım ilk günden bu haftaya kadar taş gibiydi ilk defa o ilaç yumuşacık yaptı keşke hep kullanabilsem
Senanurcakmakk AngeL- 35 haftalik erken doğum riskin var o yüzden verdi cajim ama baygın gibi yatıyorum ve ayak bileğim sis sürekli kusuyorum
AngeL- Senanurcakmakk Senanurcakmakk benim bebeğim toplanıyodu devamlı içerde kasılma olmasın diye verildi haftan baya ileride rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Minigim38 Senanurcakmakk ben 1 gün hastanede yatışım oldu orda vermişlerdi sadece normalde hiç kullanmadım ama ilk verdikleri anda yumuşamaya başlamıştı
Senanurcakmakk Gizem1994 benimde 35+1 haftalik canım kasilmam çok ve sancim çok çıktı rahim ağzı kisaligim var erken doğum riski için verdi
Senanurcakmakk zeynepikra_61 Bende zerre yumuşama olmadı ve mide yanması aşırı midemdeki asidi istifra ediyorum içtiğimde çok kötüyüm
zeynepikra_61 Senanurcakmakk İnan dun gece bende öyle oldum 4 saat bir verildi maff oldu midem artık ateş puskurecek kıvama gelmiştim 😁 sabah hemşireye söyledim hemen damar yolu açıkken mide ilacı verdiler irfan da rahatladım 🤷🏻♀️
Senanurcakmakk Minigim38 bana zerre fayda etmedi ve fena çarptı ayaklarım sismeye başladı birden yarın başka bir doktora gozukecegim