Ira Adenssmom Renni isimli kanfet var sorma gibidir nanesili cok iyi gelir ben ondan kullaniyorum aninda kesir.
01gizem Adenssmom mide için surup veriyorlar onlarda çok iyi geliyor ama ben ılık süt içiyorum soda içiyorum onlarda iyi geliyor
Vicibici Çok ilaç içmek istemediğim zamanlar ilk soda içiyorum. Biraz rahatlatıyor tekrar başlıyor, o zaman hiç uzanmıyorum ve sade falım sakız çiğniyorum bir süre. O iyi geliyor fakat gece uykumda yanma başlıyor bu sefer tek çare gaviscon içmek oluyor
Tugcecanan Adenssmom yoğurt ve elma deneyebilirsiniz. Yoğurt yiyemediğim zamanlar elma yiyorum o da iyi geliyor yoksa bütün gün çekilmez oluyor bu yanmalar ekşimeler 🤢
Adenssmom Tugcecanan kesinlikle çok kötü bir durummuş ilk kez başıma geldi elmayı denedim biraz etkisi oldu sanırım
1fatime_2003 Adenssmom ben sarı kız bey oğlu qazozu iciyordum keciyordu şimdi 33 hafdalğım kusmakdan basqa hic birsey geçirmiyo
Adenssmom 1fatime_2003 daha çok tahriş etmiyor mu boğazınızı kusunca o yanma, banada rahatlarmışım gibi geliyo ama tahriş eder diye kusmuyorum
Nazcan9244 Morkelebek26 koruyucu derken emilen tabletlerden mi yoksa direk aç karınla alınan mide ilaçlarından mi yazdı
Adenssmom sym25_ bende 37 olucam demek ki son haftalarda oluyor böyle hem bebek büyüğünden hem de yediklerimizden😊
Adenssmom dmtturan çok erken başlamış Allah yardımcınız olsun benimki son haftalara denk geldi hamilelik boyunca nasıl çekerdim bilmiyorum 🤯