Adenssmom darkatra bende ilk kez oluyor arada midem yanıyor diyordum da ben mide yanması ne bilmiyormuşum iki günde öğrendim 🤭🤭
darkatra Adenssmom Ben üniversiteye başladığımdan beri çekiyorum bu çileyi. Domates yasak, kahve yasak, salça, baharat yasak. Yasak babam yasak. 😂
Bebegim6636 Ben geç yemek yiyince çok midem yanıyor .benim ilk aylarında hiç agrmadi şimdi 37 haftalık bugün canım çok .çok künefe istedi yedim ondan önce yemek yedim arada iki dakika geçmedi tabi sonra komposto içtim😩😩😩😩😩😩😩 şuan ölüyorum .eşim geçen doktora dedi bazen yemek yiyince mide ağrısı oluyor bana soda iç yoksada nexium mide ilacı yazdı onu içtim biraz iyiyim benim başta arada midem ağrıyor du nexium vermişti hala agrinca onu içiyorum hiç şurup icmedim
Adenssmom Bebegim6636 ay ben böyle hazımsızlık gibi bisey sanıyordum normalde olmadı hiç şimdi alev topu var içimde resmen benimde
Nez_1992 Adenssmom benim 24. Haftadan beri var ama iki üç haftadır daha şiddetli şuan 33 haftalığım 😭
Bgm Adenssmom Merhaba 1 çay kaşığı karbonat ağzınıza toz halinde döküp arkadan 1-2 su bardağı su içerseniz 10-15 dakika içerisinde rahatlayacaksınız, cok geçmiş olsun 🙂
nazli-0628 Adenssmom pulset dıye bır mıde kıruyucu var, benım doktorum o ılacı yazdı, ne yesem ne içsem gecmeyen mide yanmamı bu ılac gecırdı, hatta bı tane içiyorum 3-4 gun mıde yanmam olmuyor, etkı etmesi 2-3 saatı buluyor yalnız.
Adenssmom nazli-0628 doktora danışayım pazartesi artık çoğunluk gaviscon diyor ama sanırım kısa süre etki ediyor o da
iremuyur Adenssmom uyumadan 4 saat önce kadar yemek yemeyi 2 saat önce sıvı almayı bırakın yastığınızı yükseltebilirsiniz. Gaviscon şurup iyi geliyordu ama anlık olarak. Ben şu an uyumadan önce elma yiyorum bana sadece elma yemek iyi geliyor gaviscon falan hikaye