Elisam123 miraninannesi_ yatarsın canım vücudun sana engel olmadığı herşeyi yaparsın ben 6 haftalıkken hamile olduğumu bile bilmiyordum çok ağır sporlar yaptım kilo vermek için ne çaylar falan içiyordum bebeğin yaşayacağı varsa her halükarda yaşıyor sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap zaten 20 haftadan sonra karnın şişince istesen de yatamazsın
minigiminannesi03 miraninannesi_ zaten belli bir süre yatabiliyorsun ben 9 haftadan sonra rahatsız olmaya başladım karnımın üstüne yatınca resmen baskı oluşuyordu yatamıyorum yan yatıyorum genelikle
miraninannesi_ El123 ciddi misin ya korkuttular beni bide 2 haftalıkken öğrendim 1 aydır işkence çekiyorum
Prensesdiana @miraninannesi_ ayy ben de uyuyamıyorum ne yan ne de sırt üstü doğurana kadar bi çare bulmam lazım
miraninannesi_ minigiminannesi03 bak bunu çok sevdim. Resmen uykularım zehir 600 kere uyanıyorum rahat degilim
minigiminannesi03 miraninannesi_ herkes benim gibi olacak değildir ama ben rahatsız oldum yatamıyorum. desteksiz yatıyorum ama yakında heralde destekle uyurum 14 haftaligim
Nsrn1 miraninannesi_ ben 7.aya kadar falan yüzüstü yattım bir yastıkla destekleyerek yastığa sarılarak çok rahat yatıyordum.
hasretlik miraninannesi_ benim ikinci gebeliğim yatabildiğinbkadar yat sıkıntı yok ilk gebeliğimde ilerleyen aylarda yastık ve yorganla destekleyerek uzun süre öyle uyudum yani karnım çıktıktan sonra bile tabi çocuk tekmelemeye başlayınca öyle uyuduğumda sonra biraz yana yatmıştım.şu an 7 haftalığım her türlü yatıyorum😜
Tugcemmmm miraninannesi_ miraninannesi_ ben doktora 12 haftalıkken sormuştum bana su cevabı verdi suan nasıl yatmak istiyorsan yat sonra yatamayacaksın zaten demişti keyfine bak dedi. Aynen sizde keyfinize bakabilirsiniz
melisa_dzgn61 o yüz üstü yatmanın tadını anlatsmam hala tadı damağımda diyebilirim ne güzeldi şimdi yatamıyoruz tabikide 21.haftadan selamlar 🤣
miraninannesi_ melisa_dzgn61 ya ben doğduğumdan beri yüz üstü yatıp yattığım gibi kalkan bir insanım. Okadar rahatsızım ki dön dön uyku kalitem sıfıra indi.
Reyhosunannisi miraninannesi_ gönül rahatlığıyla uyu bebek daha çooook minik hiç etkilenmez ben 20. Haftama kadar uyuyordum doktorum 24. Haftaya kadar uyuyabilrsin sakınca yoktur dedi 20. Haftamdan bu yana uyuyamıyorum artık göbekten göbek olmasa uyumaya devam ederdim ama
1erkekkannesiiii miraninannesi_ sırt üstü yüz üstü yatmak sakıncalı. Sola yatmak bebek için en iyi pozisyon ben rahat edemediğim için sürekli sağa yatıyordum böbreğim genişlemiş o yüzden sola yatmak dışında başka şansım yok maalesef. Bebeğin de plesentadan en iyi beslenebildiği şekil sola yatmakmış ben asla rahat edemezdim hamile yastığı aldım cok şükür alıştım
miraninannesi_ 1erkekkannesiiii bende sakıncalı diye biliyorum bi kere de uykuda yatmışım rüyamda karnımın acıdığını görüp uyandım o günden beri yatamıyorum korkudan ve baya kramp çektim o gün
Baharsss miraninannesi_ göbeğin çıkana kadar yatabilirsin kimse bana bu bilgiyi vermemişti ve ben gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren sağa sola ve sırtüstü yattım sırtım duvar sağ ve sol kolum ise çürüğe ayrıldı o kadar özledimki yüz üstü yatmayı ağlayasım geliyor bazen
miraninannesi_ Baharsss ben uyanıp sinirlenip bide eşime sarıyorum uykusunda rahat yatıyor mis gibi uyuyor diye. Sen uyandıkça beni de uyandırmaktan vazgeç diye kızıyor haklı 😁 😁 😁
Hadya Ben de 17 haftaligim,daha dun kontrolum vardi doktoruma sordum nasi istersen oyle yat dedi bana,hamileligin basindan beri yuzustu yatiyorum,karnimda cikmadi henuz o yuzden gittigi yere kadar 🤣