hemsiree asilbabymom ben geç başladım ya 30. haftada başladım ama birikim yapmıştım 30. haftaya kadar her ay 2 3 çeyrek yapmıştım bir anda alabileceğim için geç aldım. şu an 36 haftalığım her şeyi tamam eksiğimiz kalmadı şükür doğum çantasını da hazırladım
Lizbonn asilbabymom Detaylıdan sonra olabilir canım ben 6. Aya girmişim dünyadan bi haberim😅 daha yeni yeni beğendiklerimi alıyorum toplu almaya yüreğim elvermiyor😬
Ebru-EY asilbabymom ben yeni aldım. 30. Haftadayım. Zaten bir günde bitiyor herşeyi almak. Kendi eksiklerim ve onun eksiklerini bir günde aldım bitti. Çok erken almana gerek yok bence
Seyma0323 Her ay yavaş yavaş almak bence daha mantıklı, aldıklarıma bakıyorum şu an 3 kat fiyatlar arttı. Tabi maddi durumun çok çok iyi ise 1 günde 30.000 tl harciyabiliyorsan 1 gündede alınabilir. Ben bütceme göre her ay yavaş yavaş aldım zorlamadan
Eminebayrambey Benim ikinci hamileliğim mobilya beşik dolap araba puset olsun herşeyim olduğu için alışveriş yapmadım 34 haftaligim bir haftaya gidip kıyafet alicam sadece sonra çantamı hazirliycam acelici davranmak falzaca heycan yapıyor bence😂
bebekveannesiii asilbabymom ilk bebeğimde öğrenirler öğrenmez bikaç sey aldım sonra düşük yaptım hepsini attım. Oğlum da 24 haftalık olana kadar bişey almadım detaylı ultrasona girdikten sonra almaya başladım