Anonimmmm5561 Kendi kendimi yiyorum adetten önce hamile olduğumu öğrendim değerlerim 17-73-125 şeklinde arttı kimyasal gebelik olabilir mi benim gibi olup sonra artan var mı kızla çok korkuyorum
Tubatgn Anonimmmm5561 buna net bir şey Diyemeyi canım, sen beta baktırmaya devam et 🌺 sağlıklı ise düzenli artış olacaktır 🙏🏻
DenizCeylin Anonimmmm5561 benimde balta kimyasal gebelikten şüphelenildi. Çok şükür hamileym. Geç döllenme olmuş. Sen istiyor musun istemiyor musun anlamadım ama alalh hayırlısını nasip etsn🌸
hemsiree Anonimmmm5561 bu değerler kaç gün arayla keşke belirtseydiniz. 2 günde en az 2 katına çıkması sağlıklı bir yükseliş olarak kabul ediliyor
DenizCeylin Anonimmmm5561 hayırlısıyla nasip olur o zaman inşallah.bende benzer bir durum yaşadığım için stresini anlayabiliyorum. Ama bazı şeyleri değiştiremiyoruz akışına bırak, vakti geldiyse olumlu sonuçlanır. Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin🤲🏻🤲🏻
Anonimmmm5561 Sevdeeee yeni gördüm canım bildirim gelmedi 8 haftam kaldı doğuma doğuracağım herşey yerinde güzel ve bebişim sağlikli:)