yigitinannesiiiii Soruyorumm bırakma canım doğuma kadar kullan yengeme doğumdan sonra serum şeklinde vermişlerdi düşün vucudun ihtiyacı oluyor magnezyuma doğuma kadar kullan ben hala kullanıyorum doktorum bırak demedide
Soruyorumm yigitinannesiiiii ben içerim onda sıkıntı yok da postlarda görmüştü rahim kasılmasını engelliyor falan diye normal doğumu engeller mi korkusu oldu çarşamba doktora sorucam
Zmraemr yigitinannesiiiii ilk hamileligimde doktor son haftalarımda kalça ağrım var diye magnezyum verememişti doğumu tetikler diye sorun bence
yigitinannesiiiii Soruyorumm aa bu daha mantıklı geldi bak bende gram kasılma yok ya ondan mı aceba 😳ben doktora sorayım kesin o zaman benimde perşembe randevum perşembe günü sorayım
momm12_ Soruyorumm merhaba doktora sordunuz mu acaba magnezyumu kacıncı hafta bırakmak gerekmıs cunku bende sızın gıbı duydumdq
yigitinannesiiiii Zmraemr şuan 37 deyiz 38 e doğru gidiyoruz doğabilir ama doğumu tetiklediğini bilmiyordum kontrolde sorayım ama ben magnexyum kalsiyum ikisi bir kullanıyorum tek ilaçta kalsiyumu içmezsem hemen belime ağrı giriyor zaten
-Papatya- Zmraemr kalça ağrısı nasıl bi ağrıydı bende de kalça ağrısı var sanki bi sürü iğne yapılmış gibi ağrıyor kalçalarım. Daha 20 haftalık hamileyim.
Soruyorumm 1erkekkannesiiii ağrınız ya da kramp yoksa vermemiştir ben doktora bacagıma kramp giriyo dedim verdi
yigitinannesiiiii 1erkekkannesiiii kullandığın multi vitaminin içerisinde bulunuyorsa magnezyum belki ondandır canım bi kontrol et bakalım içmek zorunda değilsin zaten bebek için faydalı sade soda tüketebilirsin onun yerine
melisa_dzgn61 1erkekkannesiiii bana da vermediler sadece folik asit vitamin kullandım şimdi de kan ilaci d3 vitamini verdi
Gizemkly yigitinannesiiiii doğumu tetiklemez tam aksi kullanmazsanız kramp yüzünden erken baslayabilir yada yalancı bi sancıylada karıstırabilirsiniz ama emin olum sancısı cok kötü normal dogumda cekeceginiz agrının cok daha kötüsü
1erkekkannesiiii yigitinannesiiiii Demir kullanıyordum bitti onu bıraktık folik asit dışında vitaminim yok su an gidince sorayım belki önemlidir. Sade soda nadir de olsa içiyorum belki de doktor gerek duymamıştır yine de soraym teşekkürler canım
Nsrn1 Soruyorumm kişinin ihtiyacına göre değişir bence. Benim doktorum değerlerim normaldi o yüzden 37.haftada bıraktırdı. Doğumu geciktirmemek için bıraktırmıştı.