mervebeklevic Kızlar selam 😂 kaçıncı haftadasınız? Ve göbek deliğiniz benim gibi içe dönük mü normal mi yeni farkettim bunu🤔 29. Haftadayız🧿
Edau9 mervebeklevic benim göbek deliğim de icerideydi şuan dışarı çıktı çok garip hissediyorum dokundukça içim bir garip oluyor 😁😁😁😁😁
Rumuz123456 mervebeklevic ben 24.haftadayım karnım da çıktı bayağı ama benim göbek deliğim de içeri dönük
mervebeklevic Soruyorumm ya benimki niye dışa dönük değil içeri cekiyorlar gibi içe dönük doktora sorsam mi ya🤦🏻♀️ Gereksiz mi takılıyorum acaba😂
zeynepikra_61 Soruyorumm ya benimde öyle deliriyorum 😁 bazen çok belli oluyorsa yara bandı yapıştırıyoruz bastirmadan 😁😁
Fatma0715 Soruyorumm benimde ince birşey giyersem belli oluyor hatta eşim dalga geçti bu ne olmuş böyle çocuğu koysan göğüs sanıp emecek diye 😂
mervebeklevic Soruyorumm ahaha dimi bide o durum var🙈 bende sorun mu var diye merak etmiştim içeri dönük olunca🙈🌸
Soruyorumm mervebeklevic benim çoçukkem de cıkıkmış büyüyünce biraz düzelmişti ama tam delik hiç olmamıştı
mervebeklevic Fatma0715 hahahaha😂😂😂😂 benim içeri dönük dedim anormal durum mu var acaba ama genelde hep dısarı dönük cevabı gelmiş 🤔 doktora mi sorsam ne yapsam
mervebeklevic izobellaaa-_- ayyy tek avazda inşallahhh sağlıkla gelsin inşallahhh 🧿🧿🧿 ay boşver çatlağın olmamıştır ne güzellllll bebek sağlıklı olsunda büyüklüğü kücüklüğüüüü hic önemsiz🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤍🤍🌸🌸🌸
mervebeklevic Fatma0715 ay çıktı aslında ama 29. Haftadayız dedim çıkması gerekiyor mu artık göbek değilin böyle içeri cekiyorlar gibi göçük ondan evhamlandım🙈🧿
izobellaaa-_- mervebeklevic evet kuzum değişen pek bişi olmadı ayyy inşşşşş bi nefeste çıkar 9 ay geçti son 2 gün geçmiyor 🥹🥹🥹🥹
mervebeklevic izobellaaa-_- herkes öyle diyo son gümler geçmiyor diye🙈 Sağlıkla gelsin inşallah canım benimmm🥹❤️❤️❤️