Hasgul53 Bugün kese için doktora gittim çok sükür keseyi gördük ama doktor hiç bi açıklama yapmadı kese boyutu şu bu demedi. Ultrason kağıdına bakınca 3.60mm yazıyor bugün 4+4 normal mi bazı yazılara göre küçük geldi 5mmlerde çoğunluk içime şüphe düştü.
Ayvacekirdegi Hasgul53 2. Hamileliğim, 3 senedir forumu kullanıyorum ilk defa kese boyutunu duydum 🙄 ne kadar ufak şeyleri kafanıza takıyorsunuz
irem01 Hasgul53 hiç problem yok canım kafana takip stres yapma çoğu insan 4. Haftada keseyi bile göremiyor daha çok küçük. İnternette yazanlara aldırış etme belki geç döllenme olabilir ultrasondan kaynaklanabilir. 2 3 hafta sonra gittiğinde kalp atışıni görürsün için rahat eder 😊 kanama sancı olmadığı sürece stres yapma
Aycan01 Hasgul53 ölçülerden sebepte olabilir ama kötü düşünme bence kesen var sonuç olarak daha yeni olduğu için normal bence büyüyecektir sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
irem01 Hasgul53 bak benim ultrasona baktım 5+6da gittim kese 9.43 yazıyor. 7+0 da tekrar gittim bebeği çok çok küçük gördük doktor geç döllenme olabilir normal dedi. Büyük ihtimal seninki de o şekildedir 🌸🌸
miraninannesi_ Hasgul53 5 +4 de 6 mm Di banada küçük dedi geç döllenme olabilir dedi*6 gün sonra tekrar gittim 13 olmuş takma kafana stres yapma. Senin kide geç. Döllenmedir.
Hasgul53 miraninannesi_ benim tüp bebek 14 eylülde transfer oldum 6 günlüktü döllenmiş koyuldu yani bana o yüzden merak ettim. Birde sizin o değerler alttan bakılıpta mı üstten bakılıpta mı çıkan değer