Yesimustafa Bunun için öneriniz var mı ? Burada blogda okumuştum suyunuza meyve karıştırın diye yapan var mı aynı etkiyi gösterir mi ? (23+0 hafta)
Suhus000 Yesimustafa bnm de öyleydi sonlardayım yine içememe başladı ben tadını değiştirsin die bi iki damla limon sıkıyorum içiyorum öbür türlü midem bulanıo hep
Sinmn Yesimustafa ilk hamileliğimde hiç su içemez midem bulanırdı.. şişe aldım kendime ve içine bir iki yaprak nane atıyordum.. içmeyi kolaylaştırıyor, tavsiye ederim
Suhus000 Yesimustafa meyve ye o zaman salatalık mesela su ihtiyacını karşılıyormuş ben çok yedim şimdi yine başladım sonra karpuz kavun
Kardii Ben mide bulantısı yüzünden su yerine meyve suyu vişne suyu ve soğuk çay içtim 3 ay boyınca su içince saniyesine kusuyodum çünkü şimdi çok şükür 4 aylık olduk ve suyu kana kana içebiliyorum hasret kalmıştım suya damla damla içebiliyodum ancak 🙂
Esray435 Bende suya hasretim puan Yanımda birisi içtikçe gözüm kalıyor 😁 9haftalığım bende çok bulantı yapıyor limonlu su içiyorum 1haftadır iyi geliyor