Minikobaby Arkadaşlar merhaba, kalp atışını duyduktan sonra doktor bir takım testler istedi bunlar neler bildiniz var mıdır? Bir de bu testler sağlık ocaklarında da yapılıyor mu biliyor musunuz? Özel de doktora gidiyorum testler de pahalı sanırım
benimmdunyamm Minikobaby benden birşey istemedi hiç sağlık ocağı baya bir tahlik yaptı tsh falan fistan hepsine bakiuor sağlık ocağı şekere falan
Zmraemr Minikobaby ben devlete gidiyorum detayli kan tahlili istedi hormon,karaciğer,kan grubu,vitaminler ne varsa bakıldı özelde de farklı olmaz sanırım ama tabi fiyat olarak uçuk da istenebiliyor
babybmom20 Minikobaby detaylı kan idrar tahlili ister tiroid baktırmanı isteyebilir kanda benden doktorum istemişti sonra ikili tarama testi ve dörtlü tarama testi var ikili test 12. Hafta dörtlü tarama da 16 17. Haftalarda diye biliyorum
Eylulun_annesiii Tüm kan değerlerine bakılıyor bide idrar testi. Sanırım 6 7tüp kan verdim bakmadığım için alınırken 8 bile olabilir 🤦🏻♀️
betulebrar61 Hemen yonlendiriyo aslında Perşembe günü gittim ben kalp atışını duyduk tahlil istedi 6 7 kan bir idrar sonra gel sonuçlara dedi. Bide extradan işte 2 li tarama testini yazdı 12 haftalıkken falan genel taramayo yazdı su kadarlıkken yaptırın diye öyle. Ama onları düşünmüyorum
Minikobaby betulebrar61 bana aç karna olmak zorundasınız dediler muayeneden sonra bende mecbur çıktım
betulebrar61 Minikobaby detaylı değil csnim yanlış anladın kalp atışından sonraki kan tahlili idrar tahlilleri sen bahsettim. Detayliya benim çok var daha