ruzgar0121 Kızlar 1 haftadır geçmeyen basurum var asla elimi bile süremiyorum çok acıyor ne iyi gelir önerisi olan var mı lütfen yardım edin 😞😞 31+5 haftalık olduk doğuma da az kaldı geçmeyecek diye çok korkuyorum
Kleopatra- ruzgar0121 Ağrısı zamanla geçiyor. Kanama olur arada o kadar. Kabızlık olursa aşırı derecede ancak o zaman kanar. Doktora danıştınız mı bu durumu ? İlaç falan yazarlar iyi gelir belki.
ruzgar0121 68selda06 kabızlık yok ishal yüzünden çıktı 😞😞 ama bugun lavaboda birazcık zorlandım kanadı normalde kanamıyordu
68selda06 ruzgar0121 geçen hafta sismisti ağrıyordu oturamıyorum resmen üzerine şükür geçti ağrısı ama wc den çıkınca bi yarimsaat ağrıyor kanamasida her wc ye girdiğimde oluyo
68selda06 ruzgar0121 yok maalesef kullanmıyorum daha doğrusu hastane randevu alıp muane olamıyorum 13 haftalık hamileyim daha doktora hiç gitmedim 😭
ruzgar0121 68selda06 ağrı nasıl geçti benım ağrı geçse ben şiş kalmasına da razıyım o kadar ki canım acıyor ağlamaktan mahvoldum
68selda06 ruzgar0121 iki gün suyun içine sirke kattım onla yıkadım ondan mı geçti bilmiyorum kasintim falan vardı sirkeli su ile yıka dediler
ruzgar0121 68selda06 anestol pomad ve procto kullanıyorum doktorum önerdi ama bende de pek etkisi olmuyor şişlik hala zeytin gibi sert yumuşamadı
ruzgar0121 68selda06 zararı yok mudur acaba bende sıcak suya oturuyorum içine karbonat ve batikon döküyorum hafif ağrısını alıyor sonra yine eski haline dönüyor ne denediysem boş senin kendiliğinden geçmiş maşallah benim bir hafta oldu me yaptıysam fayda etmiyor
ruzgar0121 Kleopatra- kabızlık olmuyor ama bugun biraz zorlandım sanırım çok hafif kanadı. Evet kadım doğumcum bi krem yazdı pcoto genel cerrahta birşey yapamam son aydasın doğumdan sonra gel ddi😞😞😞 bu şişlik asla inmeyecek gibi çok sert korkuyorum doğuma az kaldı 😞