SibelBalciOz merhaba hanımlar.4 ekime sezaryen günü verdi doktorum.Ablam bir gün önce akşam lavman yap rahat edersin dedi.Yapıp ne gibi faydasını gördünüz?
Umut60 SibelBalciOz kız ilk defa duydım 100 tane sezeryan a girmişimdir hiçbir doktordan duymadım ama merakla bekliyorum yapan var mı gaz sancısı önlemekmiçin mi desem delik var mı fiye sezeryan da kapatırken hava veriliyor ondan oluyo ama bilmiyorum
benimmdunyamm SibelBalciOz yapmadım bence gerek yok gerek duyarsan sonrasında yaparsın yürüyünce gazın heemn çıkıyor zaten
Ays_cskn SibelBalciOz benimde 4 ekimde sezeryanim var ama doktorum soylemedi boyle bisi sadece gece 12 den itibaren aclik baslayacak dedi
SibelBalciOz Ozgectndg bana gece 12den sonra dediler sabah 6.45te yatışım yapılacak.valla bilmiyorum ablam hemşire,arkadaşları hep yapmış çok rahat oldu demişler.Ben de merak ettim
Kleopatra- SibelBalciOz Lavmana gerek olmuyor. Aniden sezeryana alınma durumu varsa doktorlar yapıyor zaten ama gün vermiş saati belli gece 12den sonra yemek yemeyeceksiniz neticede Lavmana gerek yok o yüzden.
SibelBalciOz Gamzeasyam bende yapmayı düşünüyorum hastaneye zaten çok erken gidicem o gün yapılmaz en iyisi akşamdan kendim yapayım.Bi zararı yok sonuçta
Erbe SibelBalciOz doktor bile yapmıyorum siz nie akşamdan yapiosunuz zaten akşamdan yemek yeme dio. Doktorlar hiç bir sıkıntı olmuo