trakyalikizce eylulasd1_ bu iki kitabı mutlaka öneririm. Merak ettiğim, aklıma takılan ne varsa her şeyin cevabını bulduğum iki kitap☺️
ozgetoozge eylulasd1_ bebeğinizi beklerken sizi neler bekler öneririm Dolap hesabımda satıyorum bende dolaptan almistım hamileligin her ayına ozel detaylı bilgiler ve yasanmis hikayeler var.
ozgeglbz Hypnobirthing mongan yönetimi kesinlikle tavsiye ediyorum. Normal doğum düşünüyorsanız harika bir kitap ❤️
Hurricane eylulasd1_ “9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik” kitabı var bende çok memnunum hafta hafta bebek gelişimi, doğum, lohusalık, yenidoğan bölümleri var baya bilgi verici yazarı da dr. Kağan Kocatepe öneririm.
Egemen_ozgur_annesi eylulasd1_ valla o kadar çok ki hangisi sayayım kuzum. Ben kitap okumayı çok severim hergün muhakkak okumaya çalışırım. Hangi tarz okucaksın ebeveynlik mi
Dylann eylulasd1_ Adem Güneş ( Mahremiyet eğitimi ) Saniye Bencik Kangal ( Korkma iyi bir annesin) , Hatice kübra tongar kitapları özellikle tavsiye ederm
Zeynepbsk Bebeğiniz sizi bekler kitabı , tuvalet iletişimi kitabı okuyabilirsiniz , birde 90 kelime kitabı var . Ben birde doktor ve dogallannelik sayfası ile ilerliyorum beslenme ve bakım önerileri ile ilgili
Egemen_ozgur_annesi eylulasd1_ Ayşe öner doğum ve bebek bakım kitabını al canım. Herşeyi detayıyla çok güzel anlatmış. Hep elinin altında olacak kaliteli bir kitap