Smya Ben 21 haftalık hamileyim yani yaklaşık beş aylık geçen tartıldım 5 kilo almışım hamile olmadan önceki kilo göre sizce normal mi beş ayda beş kilo biraz hızlı mı kilo almışım
Aselsmoms Smya canım bende 21+5im 48 kiloyla hamile kaldım 52 olmuşum başka yerde de 53 çıktı 🤦🏻♀️ kızımda son aylar birden almıştım şimdi de bu haftalarda birden aldım 🤣 normalde kilo alan birisi değilim 48 kilodaydim 5 senedir hatta hep altına inerdim hiç üstünü görmedim 🤦🏻♀️ ama hamileyken kilo konusu şaşırtıyo beni 🤷🏻♀️🤣
tecrubesizanneadayi12 Smya bende 4 aylık hamileyim 4 kilo almışım doktor bana hızlı aldığımı söyledi bu sonuca göre sanırım sizde biraz hızlı almışsınız🙈 Doktorum bana ilk üç ay hiç almamam gerektiğini diğer aylardada birer kilo alabileceğimi söyledi ama işte insan ister istemez yemeğini arttırıyor 🥴 biraz kafama takıyorum ama napayım yani
mommysbrids Smya bende aylik 1 kilo seklinde gittim mesela 4 aylikken 4 kilo almistim 5 aylikken 5 kilo almistim suan 38 haftalik 9 kilo almisim toplamda doktor hep normal gidiyorsun demisti bana
Smya Kubra_6 mecbur alicaz kiloyu da, yine de insan çok mu kilo aldım diyor milleti kinardim o kadar kilo alınır diye de alınıyor herhalde 😂
Melinya Ben hamileliğin ilk aylarında her aya 1 kg olacak şekilde kilo aldım. 6 yada 7.aydan sonra kilo alımım durdu sadece bebek kilo alıyodu ben sabittim mideye baskı yaptığı için yiyemedim. Snra tabi bebe aşağı inince mide açıldı haftada 1 kg almaya başladım desem yeridir 🤣🤣🤣 şuan 14 kilo almış durumdayım toplam. Ve 38+4 üm şuan. Bebemde 3500 kg olmuş. Biraz fazla aldım yani. Ama gebelikte toplam 10-15 kilo normal karşılanıyo diye biliyorum.
Sarel Aslında bu durumda önemli olan hamile kaldığınız kilo. Ona göre alt üst sınır değişiyor. Bana da doktorum ilk 3 ay bir kilo sonrasında her ay 1 kilo normal demişti. Bence öyle aman aman bir kilo almamışsınız
olips İlk 3 ay kilo alımı olmamalı diyorlar ama nasıl mümkün olabilir bilmiyorum , göğüsler dolgunlaşıyor ödem artışı oluyor . Hergün kilom değişken.. ben de 53 ile hamile kaldım şuan 56.5 çıkıyorum 😂başka gün tartılıyorum 54.5 anlayamadm🙁
NilAda16 Smya 25 haftalık hamileyim 7 kilo aldım. Bence sizinde normal benimde ama dikkat etmemiz de fayda var