Bebekliannee Bu ay test yapmayı düşünen var mı . Ne zaman yapmaya başlayacaksınız. Benim bugün adetim bitti. İlk test denenem olacak 🌈
bsranur123 Bebekliannee kuzum bende regl olursam hemen sipariş etcem sen nerden aldin banada onerirmsn
aybarsaybuke Bebekliannee ben bu ay yapıcam yarın baslıyorum salı günüde rahim filmi çekicem hepimiz güzel sonuclar haber verelim inşallah :)
2206minik @Bebekliannee merhaba testi nerden aldınız?bem de nir kızım var 2.5 yaşında kardeş yapmak istiyorm 3 aydır deniyorum olmuyor kızıma ilk deneme ile olmuştı oysa😅eğer bu ay olmazsa bende ovulasyon testi alıp kullancak ama nerden alınır naısl kullanmam bilgim yok🤷🏻♀️
323832 2206minik bende ovulasyon testi ile hamile kaldim instagramdan bir gebenin gunlugunden aldim tavsiye ederim subat ayinda bir kurtajim oldu 3 ay korundum haziranda korunmayi biraktim temmuzda hamileydim 10 hafta 3 gunluk olduk
Bebekliannee 2206minik merhaba benimde 2 yaşında kızım var. Bebekleri çok seviyorken yapmak istiyorum. İlk denemem olacak 😁 ovulasyon da eczaneden aldım 45₺ gibi birseydi 5 tane var içinde. Ben bugün yikanacagim adet bitiyor yani. Uglumada ayın 8 inde yumurtlama görünüyor. Bende 7-8-9 unda denemek istiyorum bakalım
2206minik @Bebekliannee aaaa benim de 8 de yumurtlama gözüküyor aynıyız ama benim eşim askeri personel herzaman evde olmuyor ondan ne zaman evde olurda bakalım bu ay nolcak yine çok umudum yok ama ovulasyon testini yapınca bana yazsana bakalım uygulama ile aynımı yumurtlama ☺️
Bebekliannee 2206minik ay kız benim eşimde askeri personel . Hahah 😂 inşallah nöbet zamanına denk gelmem yav 😀
2206minik @Bebekliannee aaaa öyle mi😅😅😅bizimki görevleee gidiyor nöbeti artık saymıyorum bile ykn de duruyor 24 saat çalışıyor neresi görev yeriniz☺️
Bebekliannee 2206minik biz Tekirdağ saray dayız. Jandarma trafikte eşim. Trafikte nöbet saatleri diğer bölümlere göre farklı oluyor. 24 saat diye geçiyor ama akşam 10 gece 2 ye kadar yada değişir. Siz nerdesiniz
Melikesrp Ben innovita markalı ovulasyon testi aldım ve dün kullanmaya başladım🙂Geçen sene kimyasal gebelik geçirdikten sonra hamile kalamadım şimdi bunu deneyeceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım, alırız..☺️
Bebekliannee Melikesrp miratech benimkinin markası uygulamaya göre gidicem bakalım doğru gösteriyor mu yumurtlamayı diye 😀 inşallah canım
2206minik @Bebekliannee oooo aramız da baya mesafe var😅 çalışma saatlerimiz baya farklı benim eşim de jandarma komando diyarbakırdayız tabi ilçesinde 🤷🏻♀️
Bebekliannee 2206minik bizde geçen sene Şırnak’tan geldik 😀. Bizde jandarma komandoyduk Doğu’da şansa burda trafik olsuk çok şükür
Nur-ftm55 Bense bi ara kimyasal gebelik yaşadım 2 ay sonra ovulasyon testi aldım internetten içinde 30 tane vardı ve 2. Ay tekrar denemwden hamileydim. Bebeğimde sağlık sorunu var ama olsun. Şuan 16+3 haftalığız çok şükür 🤲🏻