eylulmomm Kızlar 23 günlük oldu bebeğim ama sütüm çok azaldi bebeğim emmek istiyo ama süt gelmediği için agliyo süt çoğaltmak için neler yapabilirim yardımcı olurmusnuz
uraz_ve_annesi- eylulmomm 45 günlük benimki dün, gazı vardı kimyon çayı yapıp içtim ilk defa bugün bu kadar dolu dolu göğüslerim kesinlikle dene hemen 1 çay bardağı kaynar suya suya 1 kaşık kimyon, at beklesin soğusun iç hem gaza da çok iyi geldi bugün çok rahatız çok şükür
Birgul eylulmomm bol bol su, komposto için, ebebekte süt yapan içecekler var onlardan alın, yeşillik özellikle roka çok yiyin. Bulgur pilavı da çok etkiliymiş, göğüslerinize duşta sıcak suyla masaj yapın ve en önemlisi her fırsatta emzirmeye çalışın.
Skdinc eylulmomm Çok bol sıvı ve protein ağırlıklı beslenmek lazım. Ama mutlaka suyu çoğalt odadan odaya geçerken bile su şişeni al yanına.
Havvack eylulmomm kuru dut, dereotu,havuc, yesil uzum bunlarda cok cogaltiyo. Bol su duzenli uyku ve pozitif dusunce bunparda etkiliyo. Hic sutum yokken bunlari yaparak 2 yasina kadar emdi. Ve hergun rezene ve kimyon cayi tuketin. Ayrica ibrahim saracoglunun tavsiyeleri var youtube da onu da dinleyebilirsin
Ozlm0916 uraz_ve_annesi- normal kimyon demi canim benim sütüm yeterli geliyor ama yinede süt yapacak şeyler araştırıyorum
eylulmomm @Havvack çok çok teşekkür ederim hepsini denicem cok üzülüyorum başlarda emmek istemiyodu mama istiyodu artık beni emmek istiyo mama istemiyo bu seferde sütüm çok az yetmiyo üzüluyo agliyo sinirleniyo
N3F3RT4RI eylulmomm bol bol su için, ben kadın doğumcumunn tavsiyesiyle, ısırgan otu ve rezeneden çay yaparak tüketiyordum.