Kubra19- 27 ncı haftada bebek hareketlerini ne sıklıkta hissediyorsunuz gün içinde kaç saat aralıklarla mesela
nilsmomy Kubra19- yarım saat kırk dakikada bir en geç saatte bir hissediyordum özellikte ayaktayken uzanmışsam mutlaka hissediyordum
Sinemkaan Kubra19- ben 34 hafta olacak fazla hissedemiyorum hala doktor normal dedi ama inşallah sorun yoktur
Asima Kubra19- ben hissettiğim andan beri hareket etmediği vakit yok beş dakika hareket etmese şaşırıyorum 32 inci haftaya girdim bazen hareketlerinden ağlıyorum ağrı çok oluyor kaburgamda özellikle doktor da normal dedi tahminimce yaramaz bir bebiş
Kubra19- nilsmomy Ben gün içinde birkaç kez hissediyorum tedirgin ediyor bu durum beni 😕 hareket etmesi için özellikle yaptığınız şeyler var mıydı
nilsmomy Kubra19- yok ama bence bu biraz bebeklerin huyuyla alakalı bazı bebekler çok hareketli oluyor bazıları daha sakin eğer hissediyorsanız sorun yok 🌸
Asima Kubra19- emin ol bebekten kaynaklı belki bebişin uslu uykuyu seviyir benim ki belli sevmiyor hiç uyumuyor karnımda 😄