Aysel_krdg BernaOmer evet ama spermler çok dar bir alana boşaldığı için öyle oluyormuş benim üst komşumda da olmuş öyle bende ondan öğrendim yoksa prezervatif kaynaklı kalite düşüklüğü aklımıza gelmemişti
BernaOmer poyrazin_annesi28 Ya herkes yok olmaz onunla korunan diyo spermi etkiliyo fln bizde ağustostan beri korunmuyoruz @poyrazin_annesi28
poyrazin_annesi28 BernaOmer İnanmayın böyle şeyleri de kafanıza takmayın. Rahat bırakın aklınızı 😌 Rabbim en kısa zamanda verir inşallah
Tuba11 BernaOmer bebeğim 1 yaşını geçtikten sonra korunmayı bıraktık ve bıraktığımız ay hamile kaldım canım.
Tuba11 BernaOmer bilmiyorum canım. Hatta 3 yıl bebeğim olmadı benim tedavi vs ile sonradan oldu. Kızımız 1 yaşına girdikten sonra korunmayı bırakalım belki yine olmaz tedavi görmemiz gerek olur vs diyerekten korunmayı erken bırakalım dedik. Rabbim çok şükür ikinciyi aratmadan nasip etti 🙏 inşallah nasip olur dizede.
babyboymomm Sperm kalitesinin prezervatifle hiçbir alakası yok böyle bilgileri ondan bundan duyup inanmayın bence bizde 1,5 sene onla korunduk bir kere korunmadık hamile kaldım
BernaOmer Caglaasya Teşekkür ederim inş canım hayırlısı kim istiyosa anne olma duygusunu herkes tatsın