Kızlar instgramda bi kız var benden 2 Ay geride hamile 35 haftalik o bende 39+4 teyim . Hikaye atıyorum mesela cocugun kıyafetlerini aldığım şeyleri her hikayeme sen hala doğurmadın mi ? Nezaman dogurcan? Mesela bugün bebegimin çoraplarını attım hikayeye hemen yazmis ki Gelmeyen bebek . Ya okadar strese sokuyorki beni kalbini kırmakta istemiyorum ama çok bunaldım engellicem sonunda. Belki oda bu uygulamayı kullanıyordur inşallah görürse beni nasıl strese soktuğunu görür. Sırf iyi niyetimden karşılık vermiyorum ama doldum heran kalbini kıracak bisey yazabilirim. Benim verdiğim cevaplar da Rabbım zamanını biliyor o nezaman gelmek isterse o zaman gelicek inşallah diyorum görüldü yapıyor. Sorular soruyor ben uzun uzun anlatıyorum salak gbi o, hı, anladım,hmm gbi saçma salak cevaplar veriyor . Demem o ki sizinde çevrenizde varmi böyle tip insanlar . Ailem beni bukadar bunaltmiyor. Bide kendide hamile anlaması gerekirken bi o bunaltiyo . Bazen diyorum ben doğum yaptıktan sonra ona da ben aynısını yapayim her hikayesine dogurmadinmi yazıp durayım. Bazen diyorum engelle gitsin sizce napayim 😁