gokce62_ Saçına omre , balyaj yaptıran hamişler var mı ? Yaptırdıysa kaç haftalıkkten veya aylıkken yaptırdınız ?
nimbus2000 gokce62_ 12. haftadan sonra serbest dedi 15’de komple boyattım. saçım kırmızı 🥲 bi de doğuma girerken boyatmayı düşünüyorum arada idare edicem artık
Eda06 gokce62_ canım ben ilk hamileliğimde +30 haftalarda tam hatırlamıyorum ombre yaptırmıştım. 10. Haftadan sonra doktorlar bi şey demiyolar saç boyamaya
Mskk Aynen bende merak ediyorum 28 haftalığım yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası yaptıranlar varmı ters bir durumla karsılasanlar
findiklibadem nnnaaz neden doğurduktan sonra aslında ombre yaptırılamaz mı ya neden önermiyorlar ki? Hamilelik boyunca doğurunca ombre yaptırcam diye gezindim :D
nnnaaz findiklibadem kimyasal splumamak gerekiyor diye e emzireceğinizi düşünecek olursanız. Hoş kimisi maske takıp açık havada boyatanlarda var. Ben yinede tercih etmemm
Gg75 Haftamda bitkisel boyayla boyatmıştım sonraları da normal marketten aldığım boyalarla boyadım. Benim doktorumda boyanın ,lazerin ve cilt bakımın bebeği bir zararı olmadığını söylemişti.