Anonimmmm5561 Kızlar beta hCG önce 17 sonra 73 sonra 125 arttı değerlerim çok mu düşük kimyasal gebelik olabilir mi ilk gebeliğim
eedaozcan74 Anonimmmm5561 çokmu erken öğrendiniz gebeliği ondan da olabilir 2-3günde bir takip edin 2 kat artması lazım
Nurayaksan Anonimmmm5561 kimyasal gebelikte düşmesi gerekiyor diye biliyorum sizin ki sürekli artmış güzel haberlerle inşallah 🌸🤗
Dcl027 Anonimmmm5561 canım birincisi kaç haftalıkken öğrendin. İkincisi bu yazdığın değerlere kaç gün arayla baktırdın . erken öğrendiğin için değerler düşük olabilir . Ama değerlerin gayet güzel artmış iki günde iki katı artması gerekiyor
eedaozcan74 Anonimmmm5561 adetten önce öğrendiğiniz içindir muhtemelen adet günü sonrası yükseliyo genelde daha çok
Anonimmmm5561 Dcl027 aşko kaç haftslık bilmiyorum ki adetime 6 gün varken öğrendim yarın adet günüm 2 gün arayla hepsi
Dcl027 Anonimmmm5561 kız bayağı erken öğrenmişsin ona rağmen güzel değerlerin eğer iki gün de bir ise
[silindi] Anonimmmm5561 Güzel artmış kötü değil🌸Bazen bende yanlış hesaplıyorum heyecandan ama böyle iyi değil bence bizim için🌸