Burcinnn61 Kızlar merhaba , midem son 1 aydır hassastı ama 2-3 gündür daha iyi böyle durum olunca korkuyorum bir şey mi oldu diye.. birde bugün vajinam ve karnımın sol tarafında batma hissediyorum aynı şeyi yaşayan var mı 😔
Meliha09 Burcinnn61 aynı şeyler bendede vardı sürekli iyi mi bir şey mi oldu diye kafam hiç rahat değildi kontrol gününü iple çekiyordum şimdi 28+2 olduk hareketlerini hissettiğim için gün içinde hiç durmadığı için oğlum kafam daha rahat yani 20 den sonra hareketlerini hissetmye başladığınızda geçiyor😊🤷♀️🙏
zuhaall Burcinnn61 benimde aynı ya 16 haftalık hamileyim kasık ağrısı var kanamam olmadığı için korkmak istemiyorum doktora gittiğimde de bebek sağlıklı dedi o anın heyecanıyla sormayı unuttum 😂 ayak üzerinde çok kalınca ya da kendimi azıcık yorunca hemen kasık ağrısı oluyor bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum bende
_aysenur8mikail_ Burcinnn61 hareketlerini hissedene kadar bende öyleydim canım korkma normal böyle düşünmen hep sağlıklı olduğunu düşün 🌸
Sumeyyeky Burcinnn61 sağlıkla gelsin bebiş şuan senin korkularını streslerini hissediyor o yüzden kendini artık rahatlatman gerek ♥️
Burcinnn61 Meliha09 yaaa dimi o aşamaya bir gelsek bizde ☺️ Eminim daha rahat olur insanın içi 🙏🏻 Valla doktor en son gittiğimizde her şey yolunda artık ayda 1 görüşeceğiz dedi çatlıyorum muayene günü bir an önce gelsin diye 🙈
aogoya Burcinnn61 çok hızlı geçiyor İnan çok fazla kafana takma Allah’a teslim et hem bebeği hemde kendini sen istediğin kadar korksanda korusanda Yatsanda koşsanda rabbimin bildiği olacak 🥰
Meliha09 Burcinnn61 banada öyle demişti ama ben biraz pinpirikli olduğumu ve içimin rahat etmediğini dile getirerek 15 güne bir çektim doktor tabi tamam için rahat olsun 15 günde bir görelim dedi
Burcinnn61 aogoya Şüphesiz Rabbim her şeyin en iyisini bilir en iyisini verir 🙏🏻 Kesinlikle öyle yapmak lazım biraz kaderci olmak lazım 🙏🏻♥️
Burcinnn61 zuhaall Maşallah çok güzel gelmişsiniz siz bu haftalara ☺️ İnsan vallahi her şeyden korkuyor benimde kendimi yorayım ayakta uzun süre durayım belim ve kasıklarım ağrıyor ara ara 😩
zuhaall Burcinnn61 benim 8. haftalarda kanamam oldu doktor progestan verdi hem ağrılarım vardı ilk bebek ve ilk torun olunca herkes üstüme çok düştü evde iş yaptırmıyorlar eşim temizlik görevini kendi üstlendi ben odamı bile süpürünce kızıyorlar bana sürekli yatırıyorlar beni 😂
Burcinnn61 _aysenur8mikail_ yaaa çok teşekkürler gerçekten ♥️ Böyle güzel düşünen insanların olduğunu bilmek çok güzel insan rahatlıyor 🙏🏻
Burcinnn61 zuhaall yaaaaa 😍😍 çok şanslısınız 🙏🏻 Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️
Nsdpg İlk öğrendiğimde inan 3 günde bir doktora giderdim görmek için şuan bin şükür 24+1 hareketleri geç hissettim gerçi ben 21+3 de o günden beri kafam çok rahat en azından sabah akşam olmasa gece muhakkak kımıldıyor rabbim hepimize sağlıcakla kucağımızı almayı nasip etsin 🫶🏻