zuhaall simgekaya kesinlikle öyle bana antibiyotik yazmadı Dr artık sümkürmekten karnımın içi acımaya başladı nasıl geçecek bilmiyorum
zuhaall Tutiko bende hamile olmadan önce kullandığım tek burun spreyi illiadin bana faydası olan tek sprey diyebilirim. Zaten sinüzit var bende 3 ayda 1 tıkanırdı burnum şimdi kullanmak istiyorum ama korkuyorum bebeğime zarar verirse diye 😭
simgekaya zuhaall sıcak uygulama damarları genişlettigi için daha çok tıkanıyor sanırım 😥 burun esteteginde ödemi azaltmak için buz uygulaması yapıyorlar onu deniyorum şimdi iyi gibi sanki
zuhaall simgekaya misafirlerim gitsin anında deniyecem çünkü artık dayanamıyorum nefes alamadığımdan kalbim sıkışmaya başladı
Ysmnrn simgekaya yaparken dikkat edin asiri basinctan kulak zarinizi patlatabilirsiniz. Aslinda cok zararli bir yontem
zuhaall Ysmnrn denedim ama bende işe yaramadı malesef zaten kulağım duymamaya başladı yutkunamıyorum boğazım yanıyor ağrıyor iyice beter oldu
Gizem41 simgekaya öncelikle çok geçmiş olsun . Şuan 29+4 günlük hamileym her ay mutlaka bi 15 gün aynı sorun ile karşı karşıya kalıyorum 4 yaşında ki kızıma kullandığım yaka damlası ile çözüm buluyorum cold mix iki omuza ve yastığıma damlatıyorum en azından belli bir süre uyuyorum
simgekaya Gizem41 Cole mixi bı arkadaşım daha önerdi yarın kbbye gidicem sonuç alamazsam denerim onuda
Seydo54 simgekaya diger haftara bakarak daha iyim ama bi gun gidicem kbb firsat bulabilirsem😁hamileyim calisiyorim oglum var anaokula gidior gibi, ve cok yoruluyorum daha 4.ayimdayim ama herseyi yasatiyo saolsun paşamiz😁🤣 cani saolsun cekeriz evellah🤣🤣