Minikbebegim1999 Kizlar ara sira hafif kasilmalarim oluyor kasiklarimda sert Doktor ters bisey görmedi özellikle uyku arasinda kasiklarim ağrıyor sizinde oluyor mu magnezyum eksikliği mi 21 haftalik hamileym
Annesininportakali53 Minikbebegim1999 canım magnezyum eksikliğinden kaynakli yani durmadan topmasmasi da iyi birsey değil magnezyum ilacını kullan eğer geçmiyorsa başka marka versin onun dışında hep sola yat hiç birsekilde sırt üstü vs. Yatma günde bir tane maden suyu tuketebilirsin ben hamileligimin başından beri tüketiyorum oda karşılıyor şuan 31 haftaligim 2 kere anca olmuştur toplanma oda bir kere
Xsare Minikbebegim1999 canım 17. Haftadayım kaşık ağrısı kramplar okuyor dedi doktor bu dönemlerde magnezyum verdi Allah’a şükür yok denebilecek kadar azaldı
Minikbebegim1999 Sedamete birgun oluyor birgun olmuyor benim tamamen sertleşiyor karnim sonra uzaninca falan geri geciyor geceleride kasiklarim ağrıyor ama bacak arama yastık koyunca geçiyor hamilelik yastığı kullaniyor musun?
Sedamete Minikbebegim1999 bende sırt üstü uzanınca bebek bi toplanıyor 15-20 saniye sürüyor sonra geçiyor doktorum o durumda sakın sıvazlama dedi ve uzun sürerse gel dedi.Evet gebe yastığım var canım
Prensannesiiiiiii Sedamete benim kasılmam olduğunda ben sıvazlıyorum 35 haftalığım doktorunuz neden dedi ki öyle riskliymiymiş
Hicran-01 Sedamete neden öyle birsey dedi acaba..ben hep sıvazlıyorum , hatta ıyı geliyor dağılıyor sanki..
Minikbebegim1999 Annesininportakali53 sağol canim bende magnezyuma başlıcam boyle cok zorluyor çünkü pazartesi kan vericem vitaminlerime baktiracam bakalim ne dicekler
atomcekirdei12 Bendede kasılmalar oluyordu magnezyum başladık ve şuan çok rahatladm başladığımdan beri kasılma yaşamadım
Minikbebegim1999 Xsare bende doktoruma bildirecem bu durumu bakalim ne dicekler bende başlasam iyi olucak
Sedamete Prensannesiiiiiii sıvazlama Allah korusun dedi benim için riskli olabilir ben 21deyim çünkü ama bilemiyorum canım sende yapma zaten bişi kalmamış
Prensannesiiiiiii Sedamete vLa canım benim kasılmalarımda erkenden başlamıştı magnezyum kullanmama rağmen oluyordu sıvazlıyordum sürekli şimdiye kadar bir sorun olmadı ama bundan sonra dikkat edecem
hambostanimEymen Minikbebegim1999 bol su iç musluk suyu değil satın su iç benim de aynı 29 haftalık hamileyim 20. Haftadan beri sürekli kasılmalarım oldu sırt üstü yatma sol tarafına yat hep oturup kalkarken karnını olabildiğince az sıkmaya çalış kasıklarındaki ağrıyı azaltmak için ayaklarını duvara yasla beş on dakika hem ödem falan varsa da azalmış olur
Minikbebegim1999 hambostanimEymen hazir su içiyorum hamileliğimin başından beri dinleniyorum işte uyku esnasinda sırt üstü yatabiliyorum bide sabah uyandığımda kasiklarimda agriya neden oluyor