Cdem21 Kızlar lohusa pijama takımlarınuzı nerden aldınız internetten alıp memnun kaldıysanız link paylaşır mısınız
somurtkankedi Cdem21 trendyol üzerinden suwen markasını tercih ettim pembe ve gri renginde aldım emzirmeye de uygundu
teachervera Cdem21 Canım geçen sene sezeryan oldum gecelik elbise acayip rahat oluyor sezeryanda yine gecelik ve bir pijama takımı aldım link atayım sana
hambostanimEymen Cdem21 Instagram’da besthomewearr adlı sayfadan alabilirsin hem güvenilir hem kaliteli hem ucuz hem de kampanyalı ürünler var bakabilirsin oraya
gulin-35 Cdem21 lohusa olarak almadım trendyoldan onden dugmelı sıyah ıncının aldım cok guzel ve rahatlar
Deletedmom_85 Forum kuralları gereği, Link paylaşımı yapmadan isim yazarak öneride bulunabilirsiniz 💜
Cdem21 teachervera çok teşekkür ederim galiba link paylaşmak yasakmış isterseniz silebilirsiniz gördüm çok sağolun☺️
Seyma0323 Cdem21 bende tesettürlüyüm ve bunu aldım, yeleğin uzun olması güzel ve diğer yerlere göre uygun
Seyma0323 tazeanneveminigi araştırmadım canım, tesetturlu olduğum için böyle tarz seçtim yoksa bacaklarım vs görünür