melektb Merhaba arkadaşlar 15 haftada kanamam olmuştu doktorum bu yüzden progestan ilacını baslatti ve 30 haftaya kadar kullanmamı söyledi suan 26 haftayım. Bu ilaç rahim duvarını kalınlaştırarak bebeği erken dogum dusuk gibi seylerden koruyor. Bu yuzden rahim kalınlastikca dogumu zorlastirabilir mi son haftalara kadar bu ilacı kullanıp dogum yapmış arkadaslarımız var mı ??
Zuleyhakaan melektb ben ilk 3 ayda kullanmıştım. Hergun toplamda 600lük. Tam bir ay kadar. Ama oğlum normal doğumla 39+4’te doğurmuştum. Doğumumda kısa sürmüştü
Esen Ben 36 da bıraktım pişmanım doğurabileceğini hiç sanmıyorum 37+3 deyim ne açılma var ne yumuşama
melektb Esen Erken dogum riskiniz mi vardı doktorunuz mu boyle soyluyor yoksa siz mi doguramayacaginizi dusunuyorsunuz..
Esen melektb oncr dusuk sonra erken doğum riskim vardı doktor demiyor ben düşünüyorum ama bu haftalarda olan doğum belirtilerinden hiçbiri bende yok
melektb Gamze612 Valla canım kullanmasak bebegimize allah korusun bisey olsa bu sefer onun uzuntusunden duramayız daha kotu oluruz. En iyisi kullanıp sezeryanda olsa normal de olsa bir sekilde dogurmak sonucta zorda olsa kolayda olsa bu bebek dogucak illa ki 😊 Ama insan huzursuz oluyor iste
Gamze612 melektb aynen canim aman onlar yerinde dursunlr da kullaniriz biz.. oyle ya da biyle cikacak bu bebekler🙈😁 insallah bi avazda cikarlar🙏🙈
Serraaa melektb canım benımde sol kasıgım agrısı ıcın doktoru aradım 16 +2 deyım be bu ılacı verdı ıcerıgını okuyunca korktum ve herkes başlarda kullanıo bı zararı varmı ılacın nedem bunu verdı doktor kı anlamadm içmeyede korktum ama mecbur ıctım benı rahatlamaya ıhtıyacım var ALLAHım saglıkla kucagımıza almayı nasp etsın inş
melektb Esen Olsun guzel seyler dusun karamsar olma mutlaka rabbim yolunu gosterir en kotu ihtimal sezeryan olur oda dünyanın sonu değil ☺
Esen Zuleyhakaan 38 oldum sayılır zaten en ufak emare yok yalancı sancı da dahil biz tam kirli doldurmayida beklemeyeceğiz zaten
Zuleyhakaan Esen bemde de yoktu hiç doğuramıcam gibiydi sonra açılmada doğumda aniden oldu. Sana önerim sıcak duş eğilip doğrulma hurma ananas. Ben bunlardan sonra doğurdum.
Esen Zuleyhakaan gebelik şekeri var hurma ananas olmazda eğilip kalkmayı yapıyorum dusuda yaparım siz benim kadat uzun kullandınız mı progestani
Zuleyhakaan Esen yok kullanmadım. Bir ay 600 lük kullandım ve haftalık iğnesini. İkincide de defalarca yazdı doktor kullan dıye ama kullanmadım cunku bana çok ağır gelıyordu. Bence içini ferah tut, ben hiç bahsettiğin gibi bişey duymadım.
Esen Zuleyhakaan 15 hafta iğne +hap 31 haftada hap kullandım o yüzden öyle düşünüyorum benim kadar uzun kullanan azdır sanırım umarım dedigin gibi olur kendiliğinden gelir