Seydaolmez Kızlar dün gece şiddetli kalp ağrısı ve kol uyuşukluğuyla uyandım acile gittik kan aldılar CRP 21.67 çıktı fibrinojen değeri de 425 çıktı ikiside olması gerekenden yüksek haftasonu olduğu için bi yere de gidemiyorum aranızda bilgisi olan var mı
myangelson Seydaolmez fibrinojen nedir bilmiyorum ama kaninizda enfeksiyon biraz yüksek çıkmış gibi geldi bana. Doktorunuz özelde ise numarası var mı ? Yoksa devlet takipli misiniz?
Seydaolmez myangelson özeldeyim ama numarasını vermiyor zaten bugün sabahtan da yokmuş hastanede şehir dışına çıkmış seminere
myangelson Seydaolmez yani birşey diyemicem bu fibrinojen e baktım hamilelikfe yüksek çıkabilir yazıyor da tabi hicbirimiz doktor değiliz bilemeyiz crp değeri biraz kafamı karıştırdı yakınlarda acil falan yok mu gidip bı gösterseniz hamilelikte enfeksiyon önemli çünkü
Seydaolmez myangelson malesef yok eşimde işe gitti evde oturup zamanın geçmesini bekliyorum geceye kadar da kalp ağrım geçmezse yine acile giderim insanın elinden bişey gelmemesi çok zormuş😞
myangelson Seydaolmez inşallah geçer ya Allah yardımcın olsun 🙏🏻 geçmezse git mutlaka. Gerçekten çok zor insanın elinden birşey gelmemesi 😕