Canım anneler, 2 gündür istirahat halinde olmama rağmen bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Sadece gece uyurken vajinama vuruyormuş gibi hissettim bir kez. 25. Haftamdayim normal mi bu haftalar acaba
Kızlar bebek hareketiyle ilgili
Zuzu6901 yani genelde bebekler gündüzleri uyku halinde olurlarmış gece olduğu zamanda aminyum sıvısı durduğu için hareket etmeye başlarlarmış tabii bu bebekten bebeğe de değişebilir kimi bebek uyumaya da bilir karnınıza dokunduğunuz yere herhangi bir baskı yaptığınızda da hareket hissetmiyor musunuz? 🥰
melisa_dzgn61 yaa hayır elimle dokunuyorum bastıriyorum tık yok. Eşim müzik açıyor tepki verir diye yine yok
Zuzu6901 olabilir belki uyuyor da olabilir geceleri hareket etmesi normal çünkü çoğu bebek gece hareket ediyor ama belki gündüzleri uyuyor olabilir eğer içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza da danışabilirsiniz ya da tatlı bir şeyler yiyip meyve yiyip sonunuza yatıp bir saat hareketlerini gözlemleyin 🥰
melisa_dzgn61 teşekkür ederim yapıcam 💕
Zuzu6901 o haftalarda buralarda herkesin bebeğim kıpır kıpır yazısını görüp çok canımın sıkıldığını bilirim bende ilk hamilelikse kafanıza takmayın her bebek farklı benim cidden biraz daha geç hareketleri netleşti o zamanlarda bi gün hareket etse diğer gün etmiyordu tribe giriyordum
Zuzu6901 rica ederim ne demek 🥰
Aselsmom42 işte ondan önceki günler çok hareketliydi. Dışardan bakınca bile gorebiliyorduk. 2 gündür böyle olunca başka yaşayan var mı diye merak ettim
Zuzu6901 düzensiz olabiliyor benimde o zamanlar öyleydi tam oturdu hareketleri derdim yine kesilirdi ama çok içiniz kuşkuluysa tabi gidin bi doktora kesinlikle
Aselsmom42 Teşekkür ederim 🌸