Serkuz Ece0619 bendede var cnm ilk gebeliktete vardı şimdi de var.dr kansızlık ödem den felan olabilir dedi.
Zahii Ece0619 nabızinizi tutup 1 dk saat tutun 120. den fazla ise bir kardiyoloji uzmanına görünmeniz iyi olacaktır. Ne olur ne olmaz. Sağlıklı günler ☘️
Elisam123 Ece0619 tansiyonla alakalı olabilir ya da panik mi yapıyorsunuz acba doktora danışmanız da fayda var
Zeynep_61_70 Ceren67 carpintinizi nerde hissediyorsunuz bende de oluyor ama anlamiyorum ji ilk defa olduğu için
Ece0619 İlkinde de vardı kardiyolojiye gittim skıntı yok dedi bunda da var bunda da sıkıntı yok dedi ama niye oluyo bişey söylemiyolar
minik_koala_ve_annesi Ece0619 hamilelikte kalp daha cok kan pompaladigi icin carpinti cok oluyor bende de var canim bi kac kez de holter takindim
Ece0619 @"Ceren67 aynen bende aynı durumdayım 30 günüm var doguma artık zaman cabuk geçsin istiyorum cok zorr
[silindi] Ece0619 bende de 1 aydir var suanda 35+0 dayim 165 cikabiliyor hareket halinde doktora sa gittim bisey yok . yatiyorum surekli gercekten cook skildim gebeliginin tek olumsuzu tarafi bu oldu