hemsiree Annesininportakali53 melodi.tasarimm sayfasından yaptırdım. geçen sene de yeğenime yine burdan yaptırmıştık. kız çok emek veriyor
Srdm Annesininportakali53 canım instagramda sayfası olan Lora Sivas ın sitesinden yaptırdım çok memnun kaldım açacak magnet yaptırdım ben en az 2-3 günde elimde oldu 35 adetini 225 liraya yaptırdım jelatin ve baskılı kağıt kargo dahil
Damlaa__ Annesininportakali53 instgramda seker.agacı diye bi sayfadan yaptırmıştım ben dolap magneti tanesi 3₺ di 😁
Annesininportakali53 hemsiree ne kadara yaptırmıştıniz acaba bide en az kaç adet yapıyor bilginiz var mi
Annesininportakali53 Srdm ay çok güzelmiş bende bu tarz istiyorum ama güvenemiyorum dolandırıcı dır diye tam olarak sayfanın adi ne canım bide en az kaç adet yapıyor
Srdm Annesininportakali53 bende endise etmistim ama gayet güvenilir bi sıkıntı yaşamadım https://www.soznisan.com/?s=Balon+a%C3%A7acak+magnet&post_type=product sayfs bu benim yaptırdıgım model en az 30 adet oluyormus
Annesininportakali53 Damlaa__ çok güzel olmuş gerçekten o fiyata çok ta uygunmus arkada mıknatıs var mı dolaba yapıştırılı yormu bide bu şekilde mi geldi yoksa seffaf ayrı ayrı posetlenmismi
Damlaa__ Annesininportakali53 mıknatıslı evet buz dolabi için istedim ben. Basit bir şey ama biz 40 mevlüdü de yapacağız o zaman daha güzelini yaptırırız inşallah diye abartı istemedim :) evet kutuda geldi pıt pıt poşete sarılı kırık yok hatta 3-4 fazlası var güvenilir bence 🤭
Annesininportakali53 Damlaa__ benimde burda çok yakınlarım yok zaten ona göre bende abartı birsey istemiyorum gelen misafirlere vermek amaçlı bizimde ilk bebeğimiz hatıra kalsın istedim ama bence çok güzel olmuş fiyatına göre sıradan değil 😍
Annesininportakali53 Byrvo yok belli değil canım bakalım 10 ekimde randevum var tekrar sorcam olmadı özele giderim belki çünkü elim ayağım bağlandı hadi alışveriş unisex aldım ama hicbirsey yaptiramiyorum ne kapı süsü ne hediyelik bilemedim ki