Drydrms92
Cevap için teşekkür ederim canım, evlendikten sonra bende kist olduğunu öğrenmiştim, ilk yıl çocuk düşünmüyordum ama kistte olunca yoksa çocuğum olmayacak mı diye endişeye kapıldım, kist tedavisi gördüm 6 ay kadar, sonra doktorum deneyin çocuk dedi tekrar kist oluşmadan. 5 ay deneme sürecim oldu, çok yıpratıcı bir durum gerçekten. Her adet zamanı stresten kendimi yiyordum, sürekli test alıp yapıyordum, belki yanlışlık vardır diye üst üste iki tet yapıyordum falan. Sonra bir tanidigimiz var demişti ki, benim iki sene çocuğum olmadı, kafana takma, Allah verir. Onun üzerine bende kendime dedim ki, verecek olan Allah, belki 2 sene sonra beli 5 sene sonra verecek, ben neden kendimi bu kadar erkenden strese sokmaya başladım, birkaç sene beklemem gerekirse bu stresle kendimi çok yıpratırım, versede raziyim Rabbimden vermese de dedim, ve saldım bende. Sadece çocuk olması için verimli zamanları değerlendirdim ama üzerinde düşünmedim, dualarımı yaptım, evliliğinin tadını çıkarmaya başladım. Bunun üzerinden ikinci adet geçmedi hamile olduğunu öğrendim çok şükür. Rabbim sana da en hayırlı en yakın zamanda evlat sevinci yaşatsın canım ❤