B-ebek İki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim, ücretli mi benim herhangi bir bilgim yok açıkçası 🥴
Bebekcayiroglununannesi B-ebek merhabalar bende 2 hafta sonra gireceğim özel hastanelerde ücretli. Bizim ki 1500 tl
Deletedmom_51 B-ebek Benim kendi doktorum perinatolog benden normal 400 TL muayene ücreti almıştı. Ama arkadaş detaylıya benim doktora geliş ondan 700 istediler
melisa_dzgn61 B-ebek İnşallah haftaya gireceğim Avrupa yakasında oturuyorum Sultan medigold Özel Hastanesi’nde yaptırmayı düşünüyorum tekli gebelik yaşadığım için 600 TL vereceğim 🥰
B-ebek Bebekcayiroglununannesi nerede oturuyorsunuz acaba. Bende özel hastaneye gidiyorum. Arayıp bilgi alsam mı acaba ücret hakkında
Meryem1071 Nnanaa bende antepteyim 1800 TL dediler iki gün sonra randevu dediler sizden muayene ücreti aldılar mı
beybito27 @ Nnanaa Ben de Antepteyim. Hangi hastanenin ücreti bu? Ben Akademiye gidiyorum henüz ücret sormadım
durumom2022 ronii47 devlet hastanesinde yok bizim burda genelde de olmuyor diye biliyorum ben ama üniversite hastanesinden randevu alabilmiştim ben yapan Prof olduğu için ona 244 TL giriş ücreti ödedik sadece daha haftanız erkense üniversiteleri deneyin çok pahalıymış gerçekten fiyatlar
poncikmom durumom2022 19 haftalık olacağım pazartesi. İstanbul tarafında hangi üni hastaneleri yapıyor acaba bilginiz varmı
poncikmom 2 hafta sonra bende giricem 21.haftada Kocaelindeyim. Özeller 1000’den başlıyor. Devlette yaptıracağım.
Sanal_koala00 B-ebek devlette normal muayene de bile adam akıllı usg bakmıyolar, bende mecburi devlette takipliyim ama ayrıntılı için özele gideceğim 750 TL ücreti doktorun kendi muayenehanesinde yapılacak