eminemre99 Mdha canım bnde erzincanda yaşıyorum şuan bnde hamileyim erzincada neona da özgür hocaya gittim memnun kaldım sonra kendi memleketime geldim
inci_tanesi Mdha Mehmet bey var neon Hastanesinde bende ona gittim gayet memnun kaldım çok da ilgiliydi
karakilcikfatma Ben Özgür beye gidiyorum cnm memnunum diğeri hakkında bilgim yok hiç gitmedim rahimde kısalma vardı detaylıyi Adana’da yaptırmıştım bayağı iyi bir doktor farketmemisti Özgür bey farketti bayagida ilgili memnunum yani
karakilcikfatma eminemre99 cnm her gittiğimde soruyorum ben epitral normal istiyorum onu soruyorum ilk 4800 du iki gün önce sordum normal doğum ile 1500 farkediyomus epitrale 6300 dedi normalde 1500 asagisidirdiğerlerini sormadım ama bana sezeryan epitral aynı demişlerdi doğum yapan arkadaşlarım doğumum Kasım sonu gibi umarım daha artmaz her gittiğimde fiyat gubcelememei geliyor anlamıyorum
eminemre99 karakilcikfatma anladım canım benim bnde kayserideyim canım birasi 5500 normal seseryan fark etmiyor
Ayse3324 karakilcikfatma bende mehmet beye gidiyorum aynen her gitmemiz de 20 20 artıyor ücretler geçen hafta 310 a girdik canım bide ben mi yanlış anladım biz sorduğumuz da normal doğuma da sezeryana da aynı fiyat dediler hatta şaşırdım memleketimde ikisi ayrı fiyatlar oluyordu 4800 daha yeni sorduk hatta
karakilcikfatma Ayse3324 cnm keşke öyle olsa gittiğimde yine sorarım ama bana normal doğum ile sezeryan arası 1500 fark var dediler 6300 dedi epitral ve sezeryana ama geçende eşimin arkadaşınin eşi yaptı sezeryan 4800 almışlar fiyatı 6300 diyip o da kurcalamamis ne yaptiklari belli değil umarım 4800 dur
Ayse3324 karakilcikfatma herkese farklı bişey söylüyorlar sanırım tuhaf bi hastane biz bi arkadaşımla gidiyoruz aramızda 1 hafta var ona da sezeryan normal ikisi 4800 dediler bize de anlamadım valla