Kızlar biraz uzun olacak belki ama şimdiden hakkınızı helal edin bebiş 13 günlük oldu yeni yazabiliyorum 17 Eylül akşamı evde tektim ufak bir kanamam oldu Doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi akşam 9:30’da tek başıma hastaneye gittim eşim askeri personel o yüzden nöbet deydi telaş da yaptırmak istemedim neyse işte hastaneye gittim meğerse sancı başlamış hastaneye yatış yaptılar tabi ben özellikle normal doğum istiyorum diye bekledim durdum eşim geldi 18 Eylül Pazar öğlene kadar sancı çektim yalan yok normal doğum sancısı bayağı kötüymüş🙈🙈 ondan sonra öğlen saat 1:00 gibi falan doktorum geldi ve normal doğum olamayacağını tansiyonumun çok yükseldiğini açılmamın da olmadığı için böyle daha fazla bekleyemeyeceğimi söyleyip sezeryana ikna etti beni😅 Ben aslında sezeryandan daha çok korkuyordum ama gerçekten çok güzel geçti belden uyuşturdular hiçbir şey hissetmiyorsunuz gayet kolay rahat geçiyor tabii ki sonrasında biraz ağrılarımız oluyor ameliyat sonuçta ama çocuğu içimden çıkardıkları anda hissettiğim duygu çok güzeldi ağlama sesinin direk gelmesi çok güzeldi hiç korkulacak bir şey yok inşallah hepiniz sağlıkla güzel bir şekilde istediğiniz gibi bebişlere kavuşursunuz❤️