Lavantam20 Kizlar bugun 2.gun progestani vajinsl kullanmayı bırakalı ağız yolu ile almaya başladım ama hala o progestan kalıntısı ve şu gibi akinti geliyor ne zaman geçer bu bilgisi olan vsr m8
Gizeem45 Lavantam20 ağızdan alıyorum günde 2 defa ama bende de akıntı yapıyor malesef ya ilaçla alakalı bie durum ya hormon sanırım.. sabah dozunu aldığımda 2 saat sonra baş dönmesi halsizlik vs yapıyor yarım saat 1 saate geciyor etkisi he birde sivilce 👍
cimcimemmmm Lavantam20 canim ağız yoluyla da alsan yine gelir . Tabi alt gibi olmaz . Bej de suan ağız yoluyla aliyorum bıkmıştım alttan
Lavantam20 MMelissaaa- yaa benimde en son işte perşembe gecesi attım fitil vajinal sonra ağızdan başladım beyaz kalıntı ds geliyo o cok onemli degil dr su gibi olunca korkuyorum
seymataner7 Lavantam20 ben 29 haftalığım haala oluyo bi ara suyum geliyo sandım ama progestan yüzünden
Gizeem45 Lavantam20 evet canım su gibi bazen beyaz kıvamlı iç çamasırımda cogunlukla beyaz leke gibi duruyor
Lavantam20 cimcimemmmm dünden itibaren ağızdan almaya başladım ama hala aynı geliyor akinti da tedirgin oldum
cimcimemmmm Lavantam20 tedirgin olma canim. Ben 30 haftaligim ve doğuma kadar benimle devam edecem bende de oluyor . O yüzden endişe etme
Nkrblt Lavantam20 bende 2 gün önce kullandım en son ama akıntı bende de cok peçete koyuyorum üzeri sarı bi akıntı oluyor ondan mı kaynaklı acaba