Buket_38 Arkadaşlar 38 haftalık hamileyim inşallah normal doğum yapıcam. Biraz önce birşey duydum çok bilgim yok ilaçmı veriyorlarmış tuvalete çıkarıyomuş neymiş. Üff hergün yeni bişe duyuyorum stresten yoruldum Bi doğursaydım Allahımm 🤦♀️🙏
hemsiree Buket_38 kısaca poponuzdan verilen sıvı ile boşaltım yapmanız sağlanıyor. bunu daha önce duymamış olmanız şaşırtıcı 😊
Derya Buket_38 lavman bir sıvı çözelti poponuzdan sıkarak veriyorlar ama asla acımıyor , tüm bağırsaklarınızı boşaltıyor normal doğumda ıkınırken popodan kaka yapar gibi ıkındığımız için rahat olmak gerekiyor 🌸
melisa_dzgn61 Buket_38 bağırsaklarınızı boşaltmaya yarayan bir ilaç alttan veriyorlar ameliyat esnasında bağırsaklarınız boş kalsın diye veriyorlar ben ablam da gördüm sezeryan olmuştu genelde sezeryan ile olanlara verildiğini biliyorum ordan gördüm bende🥰
clover444 Buket_38 bende yeni öğrendim lavma ne diye normal doğum sonrası dikiş atıyorlar ya büyük abdesini rahat yapabilmek içinmiş dikişler zarar görmesin diye doğum öncesinde kullanılıyormus
berceste5155 Buket_38 bende doğum öncesi lavman veriliyor diye biliyordum ama bana vermediler ve ıkınırken tuvaletimi yaptım yani aslında iyi bir şey hem daha rahat ıkınırsınız hem de tuvalet yapmak gibi bir durumunuz olmaz ayrıca dikişiniz olursa uzunca süre tuvalete çıkma ihtiyacı hissetmezsiniz
melisa_dzgn61 Buket_38 ben ablamda gördüğüm için söyledim neden verdikleri hakkında hiçbir bilgim yok ama büyük ihtimalle bağırsaklarım boş olması için yapıyorlar 🥰
Buket_38 Doktorumla bugüne kadar geldik çok iyiydi Herşey şimdi 3 haftadır ne Bi farklı davranıyo sorduğun soruya cevap vermiyo.. İlk hamileliğim bilgim az tabi bilgi vermiyo şimdi doktor değiştirsem oda zor olur şu saatten sonra
ayseNure Buket_38 canım ben 35. Haftamda doktor değiştirdim. İnan hiç pişman değilim kendini iyi hissetmediğin bi doktora emanet etmek hele de ilk doğum ise