sonnenschein Kızlar ikiz gebeliklerde diğer bebeğin 1 hafta geriden gelmesi normal mi? 6+2deyim, birinci bebeğin kalp atışı duyuldu diğeri daha küçük haftaya anca duyulur dedi doktor, korkmalı mıyım yoksa olabilir mi?
Bebekdelisi sonnenschein korkma cnm sonra gittiğinde ikisde aynı olur olmada bıle ilerde kapanıyor fark saglıkla tutunup büyüsünler inşallah
Portakalcicegi sonnenschein detaylı ultrason için perinatolojiye gittiğimde 1 hafta 10 günlük bir farkın sorun olmayacağını bunun normal olduğunu söylemişti
sonnenschein Bebekdelisi sağol canım doktor çok Ümit veremem ikizlerde biri kayboladabilir dedi ama şuanda sağlıklı gözüküyor dedi inş sağlıkla tutunup büyürler
Annecikler sonnenschein hakkında hayırlısı olsun belki biri kiz biri erkektir ondanda gelişim farklılık olur
Bebekdelisi sonnenschein doktorlar tüm olumsuzlukları olabılcek komplıkeler söylemek zorunda cnm bne ılk kalp atışlarını aldım dr dedı ıkız risktir rahıme dikiş vs hepsını anlattı bu sende olcak diye demıyorum ama karsılasırsak neden diye sorgulama kendıne dikkat et diye dedi 21*3 olduk bakalım🤲🏻
sonnenschein AzraFarah ya o kadar sinirliyim ki eşime ben heyecandan istemeyi unuttum o da unuttu elimizden resmen ultrason resmimiz bile yok doktorda vermedi haftaya inş
AzraFarah sonnenschein sağlık olsun kontrole gidince alırsıniz,ama merak ediyorum nasıl bir görüntü oluyor ikizlerde
sonnenschein Bebekdelisi evet Ümit vermek istemedi ama bakalım inş sağlıkla kucaklarımıza alırız zamanında
Hale29 sonnenschein biz 22. Haftadayiz ikizlerle 1 ,2 hafta aralarında olabiliyor illaki biri küçük biri daha büyük oluyor cok sorun etmeyin sağlıkla gelsinler inşallah
sonnenschein Hale29 hayırlı olsun sizin de, çok teşekkür ederim 🌸 Siz kalp atışını iki bebeğin de ne zaman duymuştunuz?